CUSTOMER REVIEWS

Reviews

  • Δεν έχω μείνει σε δωμάτιο, αλλά οι εκδηλώσεις του είναι πολύ καλές!

    ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Avatar
    ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
    8/26/2019

    Teleio!

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Avatar
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    9/26/2019

    5 star ratingSurprise Walked in after asking a restaurant down the road if there was somewhere close to stay and this is what they suggested and am glad. Rooms were lovely and clean, spacious and wifi very good. View was lovely and summery you won’t be disappointed, our room had a noisy fan in the bathroom that’s all.

    ioannahill Avatar
    ioannahill
    6/01/2019

    4 star ratingNice place, but several issues Issues:
    We stayed in October, and they had turned the AC off in the rooms so they were really stuffy. No fan, no air movement. Leaving the windows open was not an option because of street noise.
    Although the agreement was to pay for one night in advance, they charged the whole amount in advance (at the time of booking) 2-3 weeks prior to arrival. Then it was difficult to get a receipt.
    Inflexible -- even about changing dates 2-3 weeks in advance.
    Closet had a motion detection light that would just randomly come on for no reason -- and it couldn't be shut off.
    Location -- far away from town.(about 30 euro)

    Pros:
    Room was clean and comfortable.
    Food was good (although I asked for hot tea for lunch and was told "no")
    Hotel is attractive and had good conference facilities.

    surfinginflorida Avatar
    surfinginflorida
    11/15/2016

    5 star ratingΆνεση και απόλαυση! Εξαιρετική επιλογή σε ένα πανέμορφο τοπίο. Πεντακάθαρο με άνετα και ζεστά δωμάτια, άριστη εξυπηρέτηση, πλούσιο πρωινό και το προσωπικό γεμάτο ευγένεια. Χαλάρωση στην πισίνα και στο spa. Αρκετά κοντά σε προορισμούς όπως χιονοδρομικό, Έδεσσα και λουτρά Pozar.

    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Σ Avatar
    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Σ
    10/29/2018

    5 star ratingExcellent Service and Fantastic Food We arrived at the hotel just after midnight on New Years Day. We were tired and extremely hungry and asked the staff if it was possible to get something to eat. The manager went out of his way to accommodate our request, which we deeply appreciated. The hospitality continued throughout our stay - the staff were very friendly and would happily accommodate any requests.

    We ate at the hotel every night as the food was the best that we had in Greece - and the prices were very reasonable. The breakfast was also top notch - again. probably the best we had on our trip in terms of quality and variety.

    The rooms are clean and the bed and pillows comfortable. Whilst the shower is small, it was tolerable because it was clean.

    peter1107a Avatar
    peter1107a
    1/14/2019

    4 star ratingProbably very nice but I was unlucky to have a terrible night As other reviews say, this is a clean, modern hotel with a nice setting and friendly professional staff. My stay was less successful than most of the other reviewers (I will explain) but I have still awarded a "very good" rating to give the hotel the benefit of the doubt.
    I had a corner room, on the facade towards the road. And it is a busy and noisy road pretty much all night. I couldn't get to sleep at all. This was partly the noise but also the fact that the room was at 29 degrees Celsius and I couldn't get the aircon to blow cool. I would have called Reception to come and help but it was after 1am and also I was not dressed to "receive guests".
    So I resorted to watching the tv and then I had to contend with the first tv remote I have ever seen which does not have a Channel + and - button to go up and down the channels. This might seem trivial, but as an English speaker in a foreign hotel, I do what everyone does - and that means going through all the channels until you find something in a language you can follow. So the remote had the standard Volume + and - rocker button, but the other rocker button (the Prog + and - on any other tv in the world) was for Brightness!! Obviously not the intellectual brightness of the ergonomically challenged designer of the remote. So you tap in the channel number manually, and as with a lot of hotel internet-driven televisions, each channel change takes several highly frustrating seconds. Just rubbish and intolerable when your patience is already stretched by other things.
    So a sleepless night due to noise, sweltering heat in the room (cold, wet November outside) and a ridiculously stupid tv remote.

    TheFrog59 Avatar
    TheFrog59
    11/21/2019

    4 star ratingBien placé moderne très propre Tout près du centre on peut tout faire à pied
    Très moderne très bien tenu
    Petits bémols
    Personnel peu aimable il donne la clé un point c’est tout
    Pas de parking il y a un arrangement avec un garage voisin mais on ne vous en informe pas.
    Je reviendrai dans cet hôtel à cause de l’emplacement

    fbaudoin Avatar
    fbaudoin
    11/27/2018

    4 star ratingExcellent room and atmosphere We had a pleasant weekend stay at a suite with private pool and veranda with a view of the whole gulf of Syvota with the small islands. The room facilities are incredible with huge double bed, big bath and a huge veranda with private pool. The breakfast was tasteful with a big variety and all the place is ideal for relaxing.

    Vasilis T Avatar
    Vasilis T
    3/05/2018

    4 star ratingSuper Hotel für tollen Preis Super! Sehr sauber, zentral, freundliches Personal und wirklich gutes Frühstück für einen guten Preis. Was will man mehr. Durfte sogar um einige Stunden früher einchecken. Hier komme ich nochmal hin. War super.

    Panos G Avatar
    Panos G
    3/05/2018
  • 5 star ratingSuite recién casados Dormimos una noche en la suite del hotel y parecía una casa.
    Había de todo,sillones,sofas,chimenea,2 tv buen vestidor y un baño muy bonito con jabones de cortesía,Albornoz...
    La comida muy buena con platos típicos y con mucha variedad,recomandable

    sergiodura1989 Avatar
    sergiodura1989
    6/23/2018

    Exceptional Exceptional Φανταστικό πρωινό φανταστικό δωματιο

    Anonymous Avatar
    Anonymous
    6/29/2019

    4 star ratingTrès chouette hôtel, super emplacement Hôtel moderne, tout est neuf.
    Emplacement super.
    Chambres un peu petites mais très bonnes literie et la terrasse balcon a été très appréciée...petit déjeuner très copieux.
    On reviendra, c'est sûr......

    Benedicte C Avatar
    Benedicte C
    5/26/2018

    3 star ratingRazonable Hotel con multiples habitaciones ubicado a la entrada del pueblo Wifi bueno Tiene frigobar pero estaba vacio ni siquiera una botella de agua habia tampoco habia una jarra electrica como para poder preparar cafe o te y por lo tanto tampoco habia nada de estos Tiene sauna y pileta de natacion cubierta que por lo que vi es chica para la cantidad de huespedes que se pueden alojar Buen desayuno

    Sergio F Avatar
    Sergio F
    4/11/2018

    3 star ratingUn peu léger pour un 4 étoile Un hôtel sympatique mais:
    Un laundry très chers
    Petit déjeuner pas au top
    Température chambre difficilement réglable
    Des problèmes de fuite d eau dans les chambres de mes collègues

    Enfin inaccepatble, serveur me renversant le café très chaud sur moi et aucune excuse ni même dédomagement ( prendre en compte le pressing)
    Bien évidemment il s agit du restaurant de l'hôtel

    Henri H Avatar
    Henri H
    11/07/2016

    5 star ratingEnjoyable Stay I throughly enjoyed my stay here. The hotel was very clean. The staff was friendly and helpful. Would definitely stay again if ever in Greece. The location is a bit of a ways from Athens itself but the area is nice. There is shopping and restaurants very close by and can be reached by taxi for a few euros. Thank you to the staff for an excellent stay!!

    SpecialK513 Avatar
    SpecialK513
    5/21/2017

    Exceptional Exceptional Ολα

    Anonymous Avatar
    Anonymous
    5/18/2019

    καλό

    Δημήτρης Μπαμπίλης Avatar
    Δημήτρης Μπαμπίλης
    8/26/2019

    5 star ratingΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ έχει υπέροχο μοντερνο design τοσο στους κοινοχρηστους χωρους όσο και στα δωματια, η εξυπηρετηση του προσωοικου αψογη, το πρωινο με μεγαλη ποικιλια και υπεροχες γευσεις, το ιδιο και το bistro, μεγαλη ποκιλια στα κρασια και cocktails.

    papazoe1972 Avatar
    papazoe1972
    1/01/1970

    Fabulous Fabulous Η θέα ήταν πολύ καλή Κακή συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων

    Dimitris Avatar
    Dimitris
    6/17/2019
  • 5 star ratingExcellent We stayed here for one night before travelling to Volos Airport. The room was spacious, clean, modern and comfortable with a large balcony.
    The facilities were fantastic. As we weren’t flying until the late evening we were able to stay at the hotel until we had to leave for the airport. We sat in the sun around the beautiful outdoor pool and then used the free spa: jacuzzi, steam room, sauna and bubble pool. It was just what we needed before taking our flight.
    The staff were all very friendly, helpful and courteous and the breakfast was really good.
    We certainly felt after using all of the fantastic facilities that we got our money’s worth. Would definitely stay again.

    AmandaT35 Avatar
    AmandaT35
    8/31/2018

    Υπέροχο.

    Giannis Misalouris Avatar
    Giannis Misalouris
    7/26/2019

    5 star ratingΈνα εξαιρετικό ξενοδοχείο!! Ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο σε μια υπέροχη τοποθεσία, ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση! Με θέα το απέραντο γαλάζιο και με ζεστή φιλοξενία, κάνει τη διαμονή μια ανεπανάληπτη εμπειρία, από τα δωμάτια μέχρι το εστιατόριο το μπαρ και τη reception. Καλή σχέση ποιότητας και τιμής για την πολυτέλεια που προσφέρει .Σίγουρα στην επόμενη επίσκεψη μας στο Βόλο θα το προτιμήσουμε και πάλι.

    Xenofon A Avatar
    Xenofon A
    1/02/2019

    Superb Superb ΘΕΑ , ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΪΝΟ, ΑΝΕΤΟ PARKING δεν είχε βραστήρα στο δωμάτιο

    Anna Avatar
    Anna
    4/26/2019

    4 star ratingΕκδρομή Εξαιρετικό ξενοδοχείο, καθαρό και πολύ ευγενικές καθαρίστριες. Το βραδινό φαγητό δεν είναι ιδιαίτερο, 3-4 επιλογές αλλά για την τιμή είναι πολύ καλά. Το πρωινό ωστόσο είναι πλούσιο και απολαυστικό. Ιδίως οι τοπικές λιχουδιές που προσφέρονται (μπουγάτσα με τυρί ή κρέμα, κουλούρι Θεσσαλονίκης) μας ενθουσίασαν διότι δεν χρειάστηκε να τρέχουμε σε όλη την πόλη να τα δοκιμάσουμε. Ευχαριστούμε για την ευχάριστη εβδομάδα που περάσαμε στο ξενοδοχείο σας!

    ppnkls Avatar
    ppnkls
    2/25/2018

    3 star ratingIt's alright... The hotel is in the centre of Thessaloniki. You literally can walk pretty much anywhere you like from there. There is decent breakfast and the rooms are clean. That's about it really.

    However there are several parts in the hotel description that don't paint the full picture. There is no parking at the hotel, there is a private parking 15 minutes away and you pay like everyone else. You don't get a special deal and you have to walk up and down steel hills with your suitcases.

    There is breakfast but you have to pay for coffee. I mean for the love of God a cup of coffee costs 2 euros, why would they come to us in the middle of breakfast and say "coffee costs extra here"...

    The description also says pets are allowed but there may be additional charges. What it should say instead is that pets are allowed in your room - not at breakfast - and there will be additional charge of 15 euros a day.

    Staff are not the politest people I ve met in my life...it could be worse though

    YannisPsarras Avatar
    YannisPsarras
    12/22/2018

    5 star ratingRelaxed family holidays Excellent service on all levels. Smilie faces, relaxed environments. Location is unique, view is fantastic.
    Reccomend to rent a car for day tours, many POI in the area. Also hop in a boat to explore the natural treasures in the sea.
    Suitable for all kind of travellers.

    STAVROS T Avatar
    STAVROS T
    7/28/2018

    5 star ratingΆψογο!! Πολύ καλό ξενοδοχείο, Πλήρες ανακαινισμενο. Τέλειο πρωινό και καλό wifi. Πολύ κοντά με τα πόδια (περίπου 10 λεπτά) από την πλατεία Αριστοτέλους. Πολυ καλο για οικογενειες. Ευγενικό προσωπικό. Το έχω επισκεφθεί δύο φορές και έκανα την κράτηση από το site του ξενοδοχείου(δίνει μικρή έκπτωση).

    Andreas A Avatar
    Andreas A
    7/18/2018

    4 star ratingAmazing views, remote location.. Our tour group arrived at this hotel and were greeted with complimentary ouzo, which was a nice touch. We got a newer room which was like a cabin with a fireplace, very rustic and we had a balcony with a view from the side which was very nice. Buffet dinner was below average, meats were tough, I found some salad and pasta to tide me over, my husband could not and went to bed pretty hungry that night, it was a bland buffet. Not much to offer in the town either. Its more a winter destination. Breakfast the next morning was mediocre at best.

    RamblingBelle Avatar
    RamblingBelle
    6/01/2019

    5 star ratingΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Το ζεύγος ΝΙΚΟΣ και ΩΝΑΜΗ διέμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του DOMOTEL ΚΑΣΤΡΙ και απόλαυσαν μια ευχάριστη και άψογη φιλοξενία από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.
    Το συστήνουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.

    onatahl Avatar
    onatahl
    3/03/2017
  • 4 star ratingNice little hotel I stayed in Hotel Olympia for 6 nights. Buffet breakfast is included in the price. Very good choice and fresh. It is very good value for money. The bathroom is a bit small but very clean. There's daily maid service. It is very well located. It is 5 minute walk to Aristotellous square where I was picked up for all of my tours.
    I ate dinner twice at the restaurant. One night,I had the Greek salad with Octopus which was way too experimental for me. It was on a bed of "sand". Unfortunately it tasted like sand too. The cucumber was in rolled up ribbons. It was not very well dressed. The other night I had a seafood risotto in a creamy ouzo sauce. It was one of the best risottos I've had in a restaurant. Perfect texture and taste. The staff are extremely courteous and professional.

    limefroggy K Avatar
    limefroggy K
    8/12/2018

    5 star ratingFantastisk dejligt hotel Smuk udsigt og dejlig privat strand. Maden var dejlig. Stor morgenbuffet og 4 retters middag. Dejlige suite (419) med den dejligste store seng og skønneste udsigt. Personalet er søde og venlige. Vi kommer helt sikkert igen. Mikael ( Slagelse)

    Mikael P Avatar
    Mikael P
    7/07/2018

    4 star ratingSchönes Hotel Die Zimmer sind klein aber Service super.
    Frühstück war lecker.liegt mitten in der Stadt.
    Preise sind auch ok.
    Wenn wir wieder in Thessaloniki sind dann bestimmt wieder in diesem Hotel.
    Voll zufrieden.
    Gerne wieder.

    Jaroslaw M Avatar
    Jaroslaw M
    6/28/2018

    5 star ratingLuxury & Tranquil Environment, Excellent food & Service Luxury accommodation and tranquil for business visit! Quiet rooms with calm environment everything you need after a tiring dayExcellent food quality and service. All personel gives you the feeling of professional but homie atmosphere. Looking forward to visit again.

    Xanthippi81 Avatar
    Xanthippi81
    7/28/2016

    Επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πρώτη φορά με την γυναίκα μου και τα δυο ανήλικα παιδιά μας. Στα θετικά είναι :|-το σημείο του πας με τα πόδια στο κέντρο.|-θάλασσα μπροστά .|-πεντακάθαρο |-το προσωπικό ευγενέστατο |-προσεγμένοι χώροι |-τιμες προσιτές για αυτά που προσφέρει |-τα δωμάτια άνετα με όλες τις ανέσεις |Στα αρνητικά βάζω τα spa τα οποία ήταν κλειστά δήθεν για τεχνικούς λόγους αλλά θα ήθελα να είχα ενημέρωση πριν πάμε στο ξενοδοχείο και όχι κατά την άφιξη μας εκεί . Νομίζω για τα λεφτά που πληρώνεις επρεπε να είχαμε ενημέρωση .

    Σχολιαστής του TripAdvisor
    10/26/2019

    5 star ratingΠολύ καλό!! Η διαμονή μας στο Domotel neve ήταν κάτι παραπάνω από μαγευτική. Είχαμε κλείσει 4 διανυκτερεύσεις για τις γιορτινές μέρες του Δεκέμβρη. Το δωμάτιό μας με τζάκι ήταν πανέμορφο, οι χώροι του ξενοδοχείου εξαιρετικοί κι φροντισμένοι . Απιστευτη ζεστη σε ολους τους χωρους! Καθαριοτητα που δεν υπαρχει! Το προσωπικο σε όλο το ξενοδοχείο ευγενικο και εξυπηρετικό οσο δεν μπορειτε να φανταστείτε! Πρωινο πλουσιο και νοστιμότατο. Εξαιρετικό φαγητό στο εστιατόριο A la carte. Ζεστο νερο 24 ώρες στο μπανιο, καθαρα σεντονια και παπλωματα, επιπεδη tv, θεα καταπληκτικη!!!!

    Lena P Avatar
    Lena P
    1/10/2018

    4 star ratingΕνα καλο γενικα ξενοδοχειο Σε ωραια περιοχη ακριβως πανω στη θαλασσα και μεσα στην πολη του Βολου. Καθαρο δωματιο, λιγο μικρο μπανιο.
    Ωραια η θεα απ τα δωματια που βλεπουν θαλασσα.
    Καπως ξεπερασμενο design τοσο εξωτερικα, οσο και στους εσωτερικους χωρους.
    Πρωινο, καλο μεν, οχι αριστο σε ποικιλια δε.
    Wifi ικανοποιητικο.
    Φασαρια απ τα γυρω μπαρακια ιδιαιτερα το βραδυ. Εχει ομως σχετικα καλη ηχομονωση.

    funili1 Avatar
    funili1
    6/01/2018

    5 star ratingOlimpico Albergo ristrutturato recentemente, posizione ottima a pochissimi passi dalla piazza principale di Salonicco, in un quartiere variopinto e tranquillo, come tutta la città. Staff presente e cordiale, camera confortevole e pulita. Eccellente colazione a buffet, sia dolce che salata, con varietà di prodotti locali di qualità. Consigliatissimo.
    Kind staff, clean and comfortable room, very good breakfast, perfect location, excellent!

    svejkut Avatar
    svejkut
    10/01/2018

    Συνηθίζω να ταξιδεύω στον Βόλο για επαγγελματικες υποχρεώσεις, και τα τελευταία χρόνια επιλέγω πάντα το Domotel Xenia Volou, Είναι απλά το καλύτερο ξενοδοχείο στον Βόλο σε υπέροχη τοποθεσία με καθαρά δωμάτια πλούσιο πρωινό και φιλικό προσωπικό

    Σχολιαστής του TripAdvisor
    10/26/2019

    5 star ratingΕξαιρετικό ξενοδοχειοf Ένα εξαιρετικό ξενοδοχειο στην καταλύτερη ίσως θέση της πόλης,Πολύ άνετα δωμάτια με θαυμάσια θέα προς τη θάλασσα(ορισμένα από αυτά)ωραίοι χώροι τόσο στον εσωτερικό του ξενοδοχείου όσο και έξω δίπλα στη θάλασσα. Πολύ καλό σέρβις, ευγενικό και προθυμοτατο προσωπικό, πλούσιο πρωινό. Το μπαρ-night club στον 3ο όροφο με εκπληκτική θέα. Άνετο parking.

    Toulac2016 Avatar
    Toulac2016
    3/11/2019
  • 4 star ratingHotel perfetto per visitare Salonicco Hotel molto pulito e con personale gentile, in zona centrale. Prezzi molto convenienti e posizione davvero ideale per chi vuole visitare la città.
    Colazione a buffet molto ricca e di buona qualità. Consigliato!

    framary87 Avatar
    framary87
    8/20/2018

    5 star ratingΥπέροχο ξενοδοχείο!!!! Από που να ξεκινήσω, από τα υπέροχα, άνετα και ζεστά δωμάτια, από την άψογη εξυπηρέτηση στο spa, από το φοβερό περιβάλλον στους κοινόχρηστους χώρους, στο lobby, στο bar, στο εστιατόριο! Γευτήκαμε το ωραιότερο πρωϊνό σε ξενοδοχείο με ελληνικές γεύσεις, μέλι, ταχίνι, τραχανά και χόβολη για να φτιάξεις ελληνικό καφέ!!!!! Το προσωπικό σε όλους τους χώρους ήταν παραπάνω από εξυπηρετικό και φιλικό, ένιωθες σαν στο σπίτι σου. Η πολυτέλεια ενός ξενοδοχείο, χωρίς να είναι απρόσωπο. Όλα ήταν τέλεια και σίγουρα θα ξαναπάμε!!!

    ANGELA K Avatar
    ANGELA K
    5/05/2019

    5 star ratingTruly 5* Having stayed at Xenia Volos on more than one occasions, the amenities on offer are exactly what's expected from a xenia hotel. Safety, hygiene and service are above par. The pool is monitored at all times by a lifeguard whom we witness rescue and elderly gentleman from drowning due to health issues. The rooms are spacious, bathrooms newly refurbished, breakfast buffet delicious and plentiful. Would gladly visit it a fourth time.

    mariosv2006 Avatar
    mariosv2006
    8/02/2018

    4 star ratingFantastic Views I travelled to Greece with two friends and stayed in a two bedroom suite . I could not fault the bedroom , staff or setting . However , we decided to eat in the main restaurant for one evening . We all had starters and main course all three were very disappointed with the meal . Meat was tough dry and awful . It was most definitely the worst restaurant meal we have had in a long time . Now everywhere can have an off day and so I decided to let the hotel manager know of our disappointment . He was not a people person and had no skills in managing a customer . He asked why I had not complained earlier he told me he had a degree in economics and all about him . He did not compensate us for the 100 euros we wasted and the loss of one night of our holiday . I must say I left very disappointed . Sorry but won't be back

    Jane W Avatar
    Jane W
    10/05/2018

    5 star ratingΜοντέρνο ξενοδοχείο Μοντέρνο ξενοδοχείο στο Καστρί μόλις 10 λεπτά απο την Κηφισιά. Τα δωμάτια ειναι πολύ μοντέρνα και καθαρα(γιατι απαγορεύεται το κάπνισμα και δεν εχει δωμάτια smoking). Το πρωινό του ειναι πλουςιο και τα πιάτα στο εστιατόριο πεντανόστιμα. Το service ταχύτατο και ευγενέστατο...ειναι μια υπέροχη επιλογή για διαμονή εκτός αν κάποιος επιθυμεί να ειναι κοντά στο κέντρο της Αθήνας, όποτε θα εχει πρόβλημα γιατι ειναι λίγο μακριά απο το city center...

    george06011978 Avatar
    george06011978
    8/29/2016

    3 star ratingAn average hotel Arrived on 1st of Jan 2018 and left earlier than plan by 2 days due to an unexpected cold weather that caused some of the ski slopes to shut down and unclear visibility caused by fog. Location of the hotel is good, 3 minutes drive to main town center and 40 minutes drive to ski slopes. Only tried breakfast at the hotel which was good. There were some confusion in the rooms reserved and one room was smelly and worn out, while the other room was average. Unfortunately the executive rooms are upgraded and a bit modern (recommended). The GM of the hotel tried to fix the rooms confusion as much as possible so we (family of 6) ended up in the executive room (2 floors) as a best solution. If you decide to stay in this hotel then go for the front view of the hotel. The hotel has a gym, heated pool and sauna. There are other unexplored hotels in the town so you can check them as well if you decide to go there. The town has 1 main small street where all the shops, Restaurants, cafes and bars are located. Make sure to be precise in your ask when booking at this hotel.

    ymnada Avatar
    ymnada
    1/07/2019

    5 star ratingΥψηλή ποιότητα Πολύ υψηλή ποιότητα σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες, σου δίνει πολλές εναλλακτικές εντός ξενοδοχείου για ξεκούραση, αναζωογόνηση, διασκέδαση. Το προσωπικό αρκετά εξυπηρετικοί, καθαρά και ευρύχωρα δωμάτια σε λογικές τιμές. Πολύ ωραίο roof garden με καταπληκτική θέα

    Arkas7 Avatar
    Arkas7
    6/08/2019

    4 star ratingnice alternative to Kifissia the hotel is located in a splendid neighbourhood not far from Kifissia. It is a bit far from the city however very good alternative if you need to be around the northern suburbs of Athens. The hotel seems to be renovated however needs some improvements in the rooms. The shower was clogged and there were some wears and tears in the bathroom.Attentive staff and very good breakfast quality and quantity wise. The restaurant is good and cosy however the common areas may need some touch and the bar area, especially the outdoor part needs some improvement. can be considered as a good alternative to the hotels in Kifissia if you catch a good rate. Rooms near the main road can be noisy.

    ErolBrc Avatar
    ErolBrc
    5/27/2018

    4 star ratingTra i monti in attesa del responso Una notta in attesa di andare al sito archeologico di Delfi . 10 minuti da qua.
    L'hotel è carino, tutto grande. Una struttura stile montagna.
    Curato. Cucina discreta. Prezzi medi.
    Personale accogliente.
    Da scegliere.

    Renzo Z Avatar
    Renzo Z
    7/10/2018

    Passable Passable Πολύ κακή ποιότητα πρωινού.
    Παλιά δωμάτια.

    Anonymous Avatar
    Anonymous
    11/21/2019
  • 4 star ratingTres bien sauf la plage et le parking Bon hôtel, moderne, confortable. Tres bon rapport qualité prix
    Très belle chambre avec balcon et baie vitrée sur la mer.
    Très bon service. Excellent petit déjeuner.
    Deux défauts : l'hôtel n'a pas de plage. Une toute petite plage publique mais les vraies plages ne sont accessibles qu'en voiture.
    Certaines chambres n'ont pas de vue sur la mer mais sur un immense parking public très fréquenté: à éviter

    jbhy Avatar
    jbhy
    8/21/2018

    4 star ratingNice hotel in the North of Athens Recently renovated hotel. Nice, spacious and clean rooms. Very small gym, no pool.
    Good continental breakfast (but no Greek yogurt !!!!).
    Located in the north of Athens, around 40 minutes from the historical centre (peak time).
    Not ideal if you come to Athens on holiday.

    Andrea G Avatar
    Andrea G
    10/09/2017

    4 star ratingBon hôtel, bien situé ... Bon c'est vrai il y a parfois des groupes de jeunes notamment qui peuvent être bruyant ... a pieds on est à 15/20 mn du charmant village d'arachova ... à 10 mn en voiture du site de Delphes ... donc très bien situé ... chambres tout à fait correctes, service sympathique, repas en buffet copieux et de bonne tenue, piscine intérieure pour les jeunes et moins jeunes (1 euros la location de la serviette) .... pour moi une bonne adresse ...

    philippemesnard Avatar
    philippemesnard
    11/06/2018

    4 star ratingGood hotel, clean and careful service A good place to lodge while traveling for business. Not far from Kifissia and Marousi center, convenient distance to tavernas for a good lunch or dinner. Better to use a taxi but also 15 minutes walking distance to Nea Erithrea center.

    Octavian D Avatar
    Octavian D
    4/25/2018

    Πολύ ωραία θεά και ατμόσφαιρα, αλλά αφιλόξενος το προσωπικό!!!

    Eleni Vougioukli Avatar
    Eleni Vougioukli
    8/26/2019

    5 star ratingΤο προτείνω χωρίς 2η σκέψη. Άνετο δωμάτιο πέρα και από το υπέρδιπλο κρεβάτι. Πολύ καθαρό με μεγάλο μπάνιο. Άνετο parking. Σημείο εξαιρετικό... μέσα στη φύση, πολύ κοντά στην Κηφισιά, πολύ γρήγορη πρόσβαση σε κεντρική αρτηρία για να πας προς κέντρο ή ακόμα και να βγεις εκτός Αθήνας. Για εμάς που φτάσαμε από Θεσσαλονίκη φτάσαμε ακαριαία! Γυμναστήριο με λίγα βασικά όργανα. Το εστιατόριο καλό. Μάλλον ακούσαμε πολύ καλά λόγια και οι προσδοκίες ήταν πλέον πολύ μεγάλες.

    aggelikip2018 Avatar
    aggelikip2018
    1/01/1970

    Τό καλύτερο στην πόλη του Βόλου

    nico christothanopoulos Avatar
    nico christothanopoulos
    8/26/2019

    5 star ratingΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ Από την ημέρα που το ''ανακάλυψα'' μένω όλο και πιό συχνά. Και φεύγω πάντα ικανοποιημένος. Άνετος ΄χώρος πάρκινγκ , ωραία και καθαρά δωμάτια , πολύ καλό πρωινό (και ο χώρος) , καλό και ευγενικό σέρβις. Αν δεν σας ενοχλεί η απόσταση απο ηλεκτρικό και μετρό , σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

    Phifogg Avatar
    Phifogg
    5/02/2018

    4 star ratingBest choice in Volos This is probably the nicest hotel choice in Volos. Beautiful views on one side. We had a triple room on the other side but the extra space made up for lack of view. Rooms were very clean. Staff was very nice and breakfast was excellent with good choices on a lovely terrace. The only complaint was the hallway carpet looks terrible. We will stay here every time we visit Volos.

    SBK552001 Avatar
    SBK552001
    7/21/2018

    Θέλει λίγο περιποίηση. Τέλεια τοποθεσία

    Christos Lyrtzis Avatar
    Christos Lyrtzis
    10/26/2019
  • 4 star ratingSuperbe! Un cadre exceptionnel,une déco raffinée Un service de qualité. Des chambres luxueuses et confortables. Des salons très conviviaux .Un service avenant. Le charme est lié au lieu, le plaisir n'en est pas moins présent

    bacchante39 Avatar
    bacchante39
    10/27/2018

    Super

    dimchibol dimchibol Avatar
    dimchibol dimchibol
    8/26/2019

    4 star ratingDet smukkeste sted Dette hotel var så fantastisk, værelserne og området kunne man ikke få nok af. Det var et bakket terræn, men det vidste vi godt. Priser på mad på hotellet er dyrt. Vil absolut ikke anbefale halv pension, det er smagsløst og kedeligt, meget det samme, og så sidder man meget alene deroppe. Drikkelsen skal man betale ved siden af, det fortryder vi meget vi valgte. Vi var på bådtur, det skal man unde sig selv. Nede i byen kan man leje sin egen båd. Alt i alt et fantastisk sted.

    Solskins Avatar
    Solskins
    6/10/2019

    Πολύ καλή διαμονή. Άριστο περιβάλλον κ εξυπηρέτηση!

    Γιώργος Παναγιωτακόπουλος Avatar
    Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
    9/26/2019

    5 star ratingΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Επισκεφτηκαμε για πρωτη φορα το εστιατοριο του ξενοδοχειου με την οικογενεια μου για το πρωτοχρονιατικο μεσημεριανο brunch και απλα ηταν καταπληκτικο!Υπεροχες gourmet γευσεις,μεγαλη ποικιλια φαγητων & γλυκων για τις οποιες οι 2 σεφ αξιζουν πολλα συγχαρητηρια!Το προσωπικο ευγενεστατο & εξυπηρετικο και ο χωρος του εστιατοριου minimal chic με πολυ ωραια χριστουγιεννιατικη διακοσμηση.Γενικα ο,τι καλυτερο για ξεκινημα της νεας χρονιας! Η σημερινη μας επισκεψη ξεπερασε τις προσδοκιες μας.Μπραβο σας θα σας ξαναεπισκεφτουμε!

    Lena T Avatar
    Lena T
    1/01/2017

    5 star ratingThe best in town Domotel Xenia Volos is the best hotel in Volos , walking distance from down town, by the sea, friendly staff, outstanding breakfast, comfortable rooms with all the amenities you want in a reasonable price.
    It is strongly recommended and definitely this is my choice for whenever i'm visiting Volos

    Dimitrios A Avatar
    Dimitrios A
    7/20/2018

    4 star ratingΕυχάριστα και όμορφα... Ο χωρος γενικα καθαρος και ομορφος και ενα μεγαλο συν για το πρωινό... Επίσης το προσωπικό ευγενικό και πολυ φιλικo με διαθεση για κουβεντα και εξυπηρέτηση με καθε δυνατο τροπο... Η καμαριέρα ενω ειχα από έξω την ένδειξη μην ενοχλείται, ξεκλείδωσε κανονικότατα. Η σαουνα δεν λειτουργουσε γι αυτο και το μείον...

    Dimitrios K Avatar
    Dimitrios K
    10/23/2018

    5 star ratingΠαραδειγματικη φιλοξενεια. Ειναι η 5η φορα που επισκεπτομαστε το Ανεμολια. Το δωματιο που μειναμε και παλι στην παλια πτερυγα, η σχεση ποιοτητας και τιμης εξαιρετικη. Εκπληκτικη θεα στην κοιλαδα των Δελφων, καθαριοτητα και ζεστη παρ'ολο τους μειον 4 στο χωριο, υποδειγματικη. Πληρες πρωινο για ολα τα γουστα και πανω απ' ολα η απαραμιλλη ευγενεια και φιλοξενεια σε ολα τα επιπεδα απο τον γεν. δ/ντη, το προσωπικο στην υποδοχη εως και τις καμαριερες με την ευγενεστατη προισταμενη τους. Θα επανελθουμε και παλι.

    AlexAntonel Avatar
    AlexAntonel
    1/16/2019

    4 star ratingWonderful 4 star hotel in the suburbs A magnificent rennovated building surrounded by pine trees, with polite and efficient staff, modern-minimal decoration and excellent breakfast. If you don't mind of the disfance from the city center, go for it.

    Kostas P Avatar
    Kostas P
    8/22/2018

    5 star ratingΤέλεια θέα Το ξενοδοχείο domotel στον Βόλο βρίσκεται σε μία απίθανη τοποθεσία, ένας χώρος για όλα τα γούστα του καθενός, το πρωινό του πολύ ωραίο ,το προσωπικό ηταν όλοι πολύ εξυπηρετικοί και ευχάριστοι, το προτείνω για όλους που ψάχνουν κάτι διαφορετικό.

    Evagge Avatar
    Evagge
    2/11/2019
  • La surface des chambres Restauration correcte..

    Janick
    7/26/2019

    Exceptional Exceptional Πολύ καθαρό. Πολύ κοντά στο κέντρο (10 λεπτά ευχάριστο περπάτημα) όπου δεν βρίσκεις να παρκάρεις. Τρομερή θέα και ησυχία. Το πρωί ακούς απλά τον ήχο της θάλασσας. Άνετο δωμάτιο και μπάνιο. Χώροι άνετοι και όμορφοι για να απολαύσεις τον καφέ σου.

    Maria Avatar
    Maria
    11/18/2019

    Excelent place to recharge the battery

    Dudu Humeniuc Avatar
    Dudu Humeniuc
    10/26/2019

    4 star rating26-29.4.2019 Πήγαμε για τις διακοπές του Πάσχα και περάσαμε άψογα.
    Το δωμάτιο ήταν πολύ καλό και το πρωινό πλήρες και νόστιμο. Στα θετικά το ότι εκτός του γαλλικού καφέ πρόσφερε δωρεάν και ελληνικό στη χόβολη και τσάι και νες καφέ.
    Το προσωπικό ευγενέστατο.
    Το φαγητό που δοκιμάσαμε το Μ.Σάββατο μετά την Ανάσταση ήταν πολύ καλό.
    Χρησιμοποιήσαμε και το σπα..Χαμάμ, σάουνα και πισίνα..όλα καλά εκτός του ότι ο χώρος χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα..Στα όχι πολύ θετικά το κόστος για μασάζ...Εμείς πληρώσαμε 75 ευρώ το άτομο για μασάζ (περίπου μία ώρα) αλλά δεν άξιζε τα λεφτά του...
    Μας κέρασαν στο δωμάτιο και μια πιατέλα με τσουρέκι, κουλαράκια και αυγά.Επίσης κάθε μέρα μας άφηναν και σοκολατάκια στο δωμάτιο..
    Την τελευταία μέρα μας επέτρεψαν και late check out χωρίς χρέωση..
    Γενικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

    Grigoris1978 Avatar
    Grigoris1978
    5/01/2019

    Πολύ ξεχωριστό ξενοδοχείο σε καλή τοποθεσία με άνεση πάρκινγκ.

    Chrisa Ts. Avatar
    Chrisa Ts.
    10/29/2019

    3 star ratingPas mal... Pretty nice hotel, in a quite area not too close from city center.
    Globally nice and good level. Rooms are quite well equipped. For the rest , no swimming pool, Fitness room very small with the minimum of equipment. Breakfast not so bad but not so good as well. Cool be better for the standing and the cost.

    lebaud Avatar
    lebaud
    6/08/2019

    5 star ratingΤο συνιστώ ανεπιφύλακτα! Όμορφο, ανακαινισμένο με ποιοτικά υλικά ξενοδοχείο. Τα δωμάτια μοντέρνα κι ευρύχωρα, οι κοινόχρηστοι χώροι άνετοι κι αφαιρετικοί. Πλεονεκτήματα: εξοπλισμός δωματίου που περιλαμβάνει βραστήρα, δορυφορική tv lcd, χρηματοκιβώτιο και καφετιέρα Nespresso, φιλικότατο προσωπικό, όμορφη τοποθεσία μες στα πεύκα, ανετος χώρος στάθμευσης, ποιοτικό πρωινό. Μειονεκτήματα: απόσταση από μέσα συγκοινωνίας, θόρυβος στα δωμάτια που βλέπουν προς την λεωφόρο Θησέως, απουσία ράμπας.

    ilias13 Avatar
    ilias13
    7/23/2016

    4 star ratingBien situé au bord de l’eau Comme signalé sur d’autres avis, tres bon hotel étape. Situé en bord de mer avec une vue ´les pieds dans l’eau’.
    Ensemble propre et lumineux.
    On regrettera l’absence de bouilloire dans la chambre, confort correct mais sans plus.
    Chambre avec odeur de cigarettes, bien preciser si vous voulez une chambre non fumeur.
    Buffet petit deleuner tres bien

    David_63_76 Avatar
    David_63_76
    3/27/2018

    3 star ratingLovely, but definately not 5* quality! We visited Xenia Volos just two days for the occasion of visiting our friends in Volos. The hotel is pleasant, the Staff were friendly and helpful, and our stateroom was clean.The Spa area is beautiful and well equipped (although some of the facilities were out of order), offering good variety of treatments by well qualified therapists.
    However the mattress was quite old and not as comfortable as it should be. The carpeting in the corridors was not very clean and this was visible.
    Furthermore our bathtub was stained with rusted areas.
    Coffee station in the room was not provided, and as i was told when i requested for it,this is only provided in the suites.
    The hotel restaurant offers a full menu with some delicious dishes. The breakfast is also very good with numerous choices.
    One of the things they stood out about the hotel, is of course the location of the property who offers a great view at both sides, (sea & city).
    Given all the pros, we are not certain whether we will return, as our expectations for 5* were not met.

    Jim M Avatar
    Jim M
    12/07/2018

    4 star ratingProper service and good business hotel Have spent 2 days on business there. I liked very much very friendly service and good breakfasts. Reception area is not very typical- you can actually sit there which is nice gesture vs typical oak bareer. Breakfasts are exactly too my like - instead of hundreds of different foods they offer very fresh few items - for main food types. Prices are also reasonable for posh Kastri neoghbourhood. Would like to come again there.

    Jacek M Avatar
    Jacek M
    6/25/2017
  • 5 star ratingUn albergo favoloso in un posto incantevole. Albergo fatto prevalentemente di legno con i minimi dettagli curati, le stanze sono molto grande con una liseuse e un bel arredamento funzionale. Ampie le stanze da bagno. Veramente un bel posto dove stare.

    KarineL299 Avatar
    KarineL299
    3/11/2019

    5 star ratingΕξαιρετικό ξενοδοχείο! Όλα ήταν εξαιρετικά και προσεγμένα! Υπέροχοι χώροι,μεγάλο και καθαρό δωμάτιο,καταπληκτικό πρωινό! Μα πάνω απ'όλα φιλικό και ευχάριστο προσωπικό! Η καλύτερη επιλογή για την Αράχωβα! Μπράβο στην διεύθυνση !

    Fearless65897137042 Avatar
    Fearless65897137042
    11/04/2018

    4 star ratingŞık, ferah , temiz İş için ziyaret ettiğim ve 5 gün konakladığım Domotel ,Atina’nın kuzeyinde şehrin dışında sayılabilecek bir yerleşkede ,yeşillikler içerisinde bir otel.
    Oda, temizlik , personelin güleryüzü oldukça iyi.
    Kahvaltı ,bir çok avrupa oteli gibi. Bizim yerli otellerimiz kadar kuvvetli değil ancak yeterli. En azından peynir,zeytin,domates,salatalık gibi bir Türk’ün kahvaltısında olmaz ise olmaz olan temel besinleri bulabiliyorsunuz.

    Tek eksiği,odalardaki içme suyunun ikram olmaması. Artık neredeyse tüm otellerde her gün ikram olarak bırakılan su , bu otelde ücrete tabi. 1.5 €

    Fiyat olarak atina şartlarına göre oldukça pahalı. Zaten bulunduğu bölge de ,Atina’nın en pahalı bölgesi.
    En yakın yemek yerleri ,otelden 800-900 metre uzakta başlıyor ama bu mekanlar yunan mutfağını tatmak için uygun değil.
    Dolayısı ile ,güzel yemek için ya merkeze gitmeniz lazım ya da otelin güzel restoranını kullanmanız lazım.

    Otelin odalarında minik balkonlar mevcut. Bu çok iyi. Temiz hava alabileceğiniz bir alan.
    Konferans merkezi oldukça büyük. Bir çok etkinlik,toplantı ve eğitime aynı anda ev sahipliği yapabiliyor.

    Internet bağlantı hızı oldukça iyi. Ara ara kopmalar yaşanıyor ancak hızda sorun yok.

    Gurhan G Avatar
    Gurhan G
    10/24/2017

    Κολυμπήσαμε και φάγαμε στην πισίνα, ωραία ήταν αλλά απαράδεκτο να πληρώνουν 3,5 χρονών παιδάκια είσοδο 6 ευρώ..

    John Bellas Avatar
    John Bellas
    8/26/2019

    5 star ratingAlt er godt Værelserne er i top, hotellet er smukt, det er bygget ind i bjerget/op ad bjerget. Morgenmaden er varieret, storslået og lækker.
    Personalet er meget hjælpsomme og imødekommende.
    Detaljerne fungerer. Kan varmt anbefales.

    L H Avatar
    L H
    7/29/2018

    位置很不错 就是房间旧了些

    lili fan Avatar
    lili fan
    9/26/2019

    4 star ratingΑξιοπρεπές Ωραίο ξενοδοχείο, παλαιό αλλά πολύ καλοσυντηρημένο. Υπέροχο lobby, ευγενική υποδοχή, ωραία και άνετα δωμάτια. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι έχει παράθυρα στην οροφή χωρίς παντζούρια με αποτέλεσμα το πρωί να μπαίνει φως και να ενοχλεί. Δεν έχει επίσης καλή μόνωση λόγω του ότι είναι παλιό
    Στα συν του το θαυμάσιο πρωινό.

    likavi12 Avatar
    likavi12
    3/04/2019

    5 star ratingΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ,ΗΣΥΧΟ,ΦΙΛΙΚΟ Φιλοξενο και χαμογελαστό προσωπικο,καθαρά δωμάτια!!Βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο αλλά μακριά απο τη φασαρία και την κίνηση της Αθήνας.Εντυπωσιακό ήταν το πρωινό τους!!!Γενικά ήταν μια όμορφη εμπειρία για το Σαββατοκύριακο του Αυγούστου!

    KONSTANTINOS T Avatar
    KONSTANTINOS T
    1/01/1970

    3 star ratingΕυχάριστη διαμονή Πολυ ωραια τοποθεσία και εξαιρετική θεα - απο το δωματιο. τα δωματια καθαρα αλλα χρειάζονται λίγη βελτίωση ειναι λιγο παλια - το πρωινο αρκετά καλο και ωραιος χώρος να γευματίσεις. Ευρυχωρο και προστατευμένο πάρκινγκ και η εξυπηρέτηση άψογη απο τη ρεσεψιόν-

    pennoul Avatar
    pennoul
    6/24/2018

    Nice city hotel, spent there 1 night

    Aнгел Михайловски Avatar
    Aнгел Михайловски
    7/26/2019
  • 5 star rating3ημερη απόδραση Από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχουμε επισκεφθεί.
    Καθαρό,πλήρες σε όλους τους τομεις,με δύο εξαιρετικά γεύματα (πρωινό-δείπνο), υπέροχη θέα.
    Μεγαλύτερο ατού του: το προσωπικό του. Επαγγελματίες και ανθρώπινοι.
    Θα το επιλέγαμε ξανά και ξανά και το έχουμε ήδη συστήσει.
    Ευχαριστούμε για όλα!

    Fearless15738849999 Avatar
    Fearless15738849999
    11/15/2018

    5 star ratingVery modern and affordable Excelent hotel and very modern. Breakfast is very good with plenty of choice. Wifi works very well. The location is not in the city center (15km). The staff is very friendly. Kastri bistro is very good and in the hotel which is very convenient.

    mgadanho Avatar
    mgadanho
    3/15/2018

    5 star ratingComfortable stay, nice staff The Olympia hotel is placed near the city center but in a quiet area. The room could be small or good size, it’s depend on the budget 🙂
    The breakfast is good and restaurant serves fresh and tasty daily menu.
    Good cleaning service, nice staff in restaurant and reception.

    785gabrielah Avatar
    785gabrielah
    12/04/2018

    5 star ratingFriendly business hotel Very stylish business hotel in wealthy part of Athens. Small but nice and modern rooms, very good local breakfast and good services. Hotel is connected with business center with great conference hall and big lobby. Services also perfect.

    tomash318 Avatar
    tomash318
    2/13/2017

    5 star ratingΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!!! Εξαιρετική ατμόσφαιρα, πολυτέλεια, καθαριότητα, απαλά χρώματα που σε χαλαρώνουν και προσεγμένος κοινόχρηστος χώρος! Το πρωινό θέλει κάποια αναβάθμιση με περισσότερα προιόντα και καλό θα ήταν να υπήρχαν λιγότερα χαρτάκια στα δωμάτια!!! Παντού τα έβρισκα!!! Α! Να μην ξεχάσουμε το προσωπικό!!! Super!

    AgiosLonelytraveller Avatar
    AgiosLonelytraveller
    7/14/2016

    5 star ratingΠολύ καλή επιλογή Η διαμονή μας ήταν εξαιρετική και η εξυπηρέτηση άψογη. Οι υπάλληλοι ήταν πάντα ευγενικοί και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Το δωμάτιο μας ήταν πολύ καθαρό, με όμορφη διαρρύθμιση και διακόσμηση και με πολύ ωραία θέα.

    Τέλος, το ξενοδοχείο διαθέτει πολύ καλό wifi.

    EiriniX3 Avatar
    EiriniX3
    11/06/2018

    Πολυ καλή εξυπηρέτηση

    P GianD Avatar
    P GianD
    11/21/2019

    La posizione strategica rispetto al porto. Il parcheggio per auto e rimorchio e l'aiuto da parte dell'addetto nel sistemare i veicoli. Personale gentile ed efficiente. La comodità rispetto al porto..

    Chiara
    7/26/2019

    Τέλεια θέα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης

    Giorgos Barbakas Avatar
    Giorgos Barbakas
    10/26/2019

    5 star ratingGreat stay Hotel is a bit far from metro, which is actually the only bad thing on the hotel.Breakfast is great, reception is extremely helpfull. Surroundings is also very beautifull and relaxing. Besides the metro also all the other attractions are quite far. This area is considered to be very noble and real estate prices are extremely high.
    All in all, a great experience.

    ErosSlovenija Avatar
    ErosSlovenija
    2/25/2018
Scroll to Top