CUSTOMER REVIEWS

Reviews

  • 5 star ratingΠολύ καλή επιλογή Η διαμονή μας ήταν εξαιρετική και η εξυπηρέτηση άψογη. Οι υπάλληλοι ήταν πάντα ευγενικοί και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Το δωμάτιο μας ήταν πολύ καθαρό, με όμορφη διαρρύθμιση και διακόσμηση και με πολύ ωραία θέα.

    Τέλος, το ξενοδοχείο διαθέτει πολύ καλό wifi.

    EiriniX3 Avatar
    EiriniX3
    11/06/2018

    4 star ratingA great setting with wonderful views! I last stayed at the Domotel Volos in 2009. It was a very good experience, so it was my first choice this year. Sadly, we arrived late and couldn’t benefit from the restaurant. However, the staff were excellent in checking us in and delivering an excellent pizza through room service. The roomed faced the sea . . . It was sad we had to be up early to catch the ferry to Skiathos, so we couldn’t enjoy the hotel’s ambiance . . . or breakfast. However, the car was safe in the large car park and we had a good nights sleep in a well appointed room that was well worth the cost. One difference from 2009 was the state of the carpets outside our room! These need replacing.

    Peter B Avatar
    Peter B
    7/23/2018

    4 star ratingA historic, Four Class Hotel with Excellent Service in Karditsa Domotel Arni Hotel in Karditsa is a nice four-star,historic hotel in the very heart of Karditsa City in Thessaly Region, a stone’s throw from Central Square of Karditsa (Liberty Square-Plateia Eleftherias), and close to the main Park.of Karditsa (Pafsilipo-Παυσίλυπο-about 5 min walk from hotel) and a good base for an excursion (half or full day) to the scenic Plastiras Lake (named also Megdova or Tavropos Lake).

    The Domotel Arni Hotel is one of the first hotels in the Balkans established in 1921 and therefore is considered to be an architectural gem of rococo style in the great area of Thessaly (cultural heritage), and after the thorough (full) renovation in 2006 it has been transformed to a beautiful modern hotel (with a mix of history, tradition and architecture).

    The Domotel Arni Hotel is a nice and comfortable hotel (nice bedding), the room was spacious (with good amenities), very clean, quiet, safe, and carefully renovated and the service of the staff was excellent as they were polite, attentive and helpful (e.g. they reserved a parking space just outside the hotel for our convenience).

    The breakfast was very good with excellent Dimello (freddo) cappuccino and very delicious mpougatsa and spanakopita (spinat pie-and both home made), while the Arni bistro room, where the breakfast was served was marvelous (also for smokers- there was the possibility to be served outside the hotel on the open air bar on the pedestrian street).
    Throughout the hotel the WiFi was free and without any problems at all.

    Summing up I enjoyed and I liked my stay at The Domotel Arni Hotel (with good value for money ) and I would stay again if the opportunity arises.

    konstantinosd965 Avatar
    konstantinosd965
    8/19/2018

    εξαιρετικη εξαιρετικη Tο πρωινο με αριστα το 10 περνει 7

    Στυλιανος
    9/16/2019

    5 star ratingΕξαιρετικό ξενοδοχείο Το ξενοδοχείο Olympia αποτελεί το ιδανικό μέρος χαλάρωσης στο κέντρο της πόλης. Οι χώροι καθαροί και άνετοι. Το πρωινό καταπληκτικό και η εξυπηρέτηση απίστευτη. Σε ένα επόμενο ταξίδι μου θα το επιλέξω οπωσδήποτε.

    Sofia B Avatar
    Sofia B
    1/01/2019

    3 star ratingBien placé Excellent emplacement pour visiter Delphes et son musée.
    Les chambres sont assez spacieuses et un peu datées avec une très belle vue.
    Les repas sous forme de buffet sont bons mais sans surprise .
    C’est un bon hôtel d’étape sans plus, trop de groupes, trop de va et vient, néanmoins le personnel est agréable.

    Annaiban Avatar
    Annaiban
    6/19/2018

    Ωραια κ καθαρα δωματια,ευγενικο προσωπικο αλλα λιγο παλιο!!

    Νικος περβιζος Avatar
    Νικος περβιζος
    8/26/2019

    4 star ratingGreat accommodation Friendly staff, good location and comfortable rooms. It could have been closer to the ski resort, but it won’t be a problem if you start early. The best Arachova hotel I have visited yet. The pool is a good luxury provided, but a bit uncomfortable for quiet people as there are a lot of kids. The room we stayed at was great, but make sure-before you book-to get one at the new wing. The view was also satisfactory but the breakfast was a bit poor. Not that you couldn’t eat what you wanted, but I have been at hotels with a plethora of choices in Arachova (ex: fresh juices, handmade sweets or cakes). Over all: a good choice.

    theoiako Avatar
    theoiako
    2/18/2018

    4 star rating΄Ενα ξενοδοχείο εξαιρετικής αισθητικής σε μάλλον μοντέρνο-minimal στύλ. ΄Ενα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία της περιοχής, σε ένα παληό κτίσμα που αναμορφώθηκε εξαιρετικά σε ένα ιδιαίτερα ζεστό μοντέρνο-style minimalist αέρα που κατάφερε να δώσει το αρχιτεκτονικό γραφείο Τομπάζη.
    Με ευγενικό προσωπικό και επαγγελματία δ/ντρια στη διαχείριση των πελατών.

    gina s Avatar
    gina s
    1/22/2018

    5 star ratingEccellente Un po' fuori dal paese, ma accogliente. Stanze e bagno molto grandi, puliti e con tutto quello che serve. Sauna e piscina coperta e riscaldata, piccolina ma sempre aperta.
    Sale comuni grandi con bar e con camino. Colazione a buffet ricchissima. Cena a buffet molto varia e sempre ben fornita. Personale accogliente

    vinmar49 Avatar
    vinmar49
    4/18/2018
  • 5 star ratingΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Πρωτιστως συγχαρητηρια στο προσωπικο και ιδιαιτερα της υγιεινης...βρισκεσαι σε χωρο σαν το σπιτι σου ελεγχουν και την παραμικρη λεπτομερεια και σου διατηρουν το δωματιο σε τελεια κατασταση.Το φαγητο εξαισιο και το service πολυ καλο γρηγορο φιλικο.Ο χωρος συνενδριασεων πολυ καθαρος με τα τελευταια τεχνολογικα μεσα, και κει η καθαριοτητα ειναι εμφανης. Η υπηρεσια εστιασης και κει κανει υπεροχη δουλεια παντα ζεστο καφε και δροσερο χυμο. Σας ευχαριστω για την ξεκουραση και τις στιγμες ξεκουρασης παρ ολο το επιβαρυμενο μου προγραμμα.Μανος Ζ.

    MAZOIS83 Avatar
    MAZOIS83
    2/23/2017

    Exceptional Exceptional Πολύ καθαρό. Πολύ κοντά στο κέντρο (10 λεπτά ευχάριστο περπάτημα) όπου δεν βρίσκεις να παρκάρεις. Τρομερή θέα και ησυχία. Το πρωί ακούς απλά τον ήχο της θάλασσας. Άνετο δωμάτιο και μπάνιο. Χώροι άνετοι και όμορφοι για να απολαύσεις τον καφέ σου.

    Maria Avatar
    Maria
    11/18/2019

    Ένας πολύ ωραίος χώρος με πολύ καλό service

    αποστολος θεοχαρης Avatar
    αποστολος θεοχαρης
    11/25/2019

    5 star ratingΑΨΟΓΟ παρα πολυ καλο ξενοδοχειο με καταπληκτικο spa.δοκιμαστες τα χερακια της κοπελας εκει κ θα με θυμηθειτε!πεντακαθαρο κ πολυ καλη εξυπηρετηση ,αρκετα καλο πρωινο,κ η κοπελα στη ρεσεψιον πολυ φιλικη κ εξυπηρετικη!θα ξαναπω σιγουρα!!

    Aggeliki P Avatar
    Aggeliki P
    2/05/2019

    4 star ratingŞık, ferah , temiz İş için ziyaret ettiğim ve 5 gün konakladığım Domotel ,Atina’nın kuzeyinde şehrin dışında sayılabilecek bir yerleşkede ,yeşillikler içerisinde bir otel.
    Oda, temizlik , personelin güleryüzü oldukça iyi.
    Kahvaltı ,bir çok avrupa oteli gibi. Bizim yerli otellerimiz kadar kuvvetli değil ancak yeterli. En azından peynir,zeytin,domates,salatalık gibi bir Türk’ün kahvaltısında olmaz ise olmaz olan temel besinleri bulabiliyorsunuz.

    Tek eksiği,odalardaki içme suyunun ikram olmaması. Artık neredeyse tüm otellerde her gün ikram olarak bırakılan su , bu otelde ücrete tabi. 1.5 €

    Fiyat olarak atina şartlarına göre oldukça pahalı. Zaten bulunduğu bölge de ,Atina’nın en pahalı bölgesi.
    En yakın yemek yerleri ,otelden 800-900 metre uzakta başlıyor ama bu mekanlar yunan mutfağını tatmak için uygun değil.
    Dolayısı ile ,güzel yemek için ya merkeze gitmeniz lazım ya da otelin güzel restoranını kullanmanız lazım.

    Otelin odalarında minik balkonlar mevcut. Bu çok iyi. Temiz hava alabileceğiniz bir alan.
    Konferans merkezi oldukça büyük. Bir çok etkinlik,toplantı ve eğitime aynı anda ev sahipliği yapabiliyor.

    Internet bağlantı hızı oldukça iyi. Ara ara kopmalar yaşanıyor ancak hızda sorun yok.

    Gurhan G Avatar
    Gurhan G
    10/24/2017

    5 star ratingGood hotel We stayed at Domotel Kastri one night after late evening arrival at Athens airport on our way to north, towards Thesaloniki.
    It's really nice hotel, friendly staff, big rooms, modern and nicely designed, there is parking space on the grounds. The bathroom was also big and comfortable, the only minus was that there was no showerhead holder.
    The breakfast was rich and very tasty. After reading some reviews I asked for a quiet room not facing the main road, and we slept very well.
    I guess the location is not very close to touristic locations, but for us it was very good as we were on the way from airport upnorth and didn't want to come into the city center.
    Recommended.

    ybgy y Avatar
    ybgy y
    10/05/2018

    Ωραία θέα ωραίο περιβάλλον

    ΑΘΗΝΑ ΦΟΡΟΥΛΗ Avatar
    ΑΘΗΝΑ ΦΟΡΟΥΛΗ
    11/19/2019

    4 star ratingNice for a quick stay Very well positioned in the town. Easily accessible. Nice meals area and breakfast. Noisy hallways, could hear other guests at midnight. Late check-in. Back room had view of concrete driveway. Shower rose wouldn’t stay up. The room was nice and comfortable.

    3Star4Priceof5 Avatar
    3Star4Priceof5
    1/11/2019

    5 star ratingMaybe the best in this location Very nice location. Rooms are spacious, in a very good condition. Breakfast is also very nice and with a real taste and flavors. Staff and service is excellent and always there to help you. I will stay again if it is needed.

    marinaaslanidi Avatar
    marinaaslanidi
    9/15/2020

    4 star ratingΈνα όμορφο παλαιό ξενοδοχείο υπό ανανέωση Ένα όμορφο ξενοδοχείο, σε καλή τοποθεσία με πανέμορφη θέα, πολύ κοντά στην Αράχωβα, αλλά όχι τόσο κοντά ώστε να ανησυχεί κανείς για την κίνηση, τη φασαρία και το πάρκινγκ. Συμπαθητικό δωμάτιο στην παλιά πτέρυγα (Mini Chalet Style Suites), αρκετά καθαρό. Σερβίρει ωραίο πρωινό που θα μπορούσε να αναβαθμιστεί με μερικές μικρές πινελιές (π.χ. φρέσκος χυμός). Πολύ ευγενικοί, πρόθυμοι και χαμογελαστοί οι άνθρωποι του ξενοδοχείου. Φαίνεται ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης και ότι γίνονται προσπάθειες αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών και του χώρου για να ανταποκρίνεται και στις τιμές του, οι οποίες είναι ωστόσο οι αναμενόμενες για την περιοχή και την εποχή. Δεν επισκεφτήκαμε την πισίνα για να έχουμε άποψη. Στα συν η υπηρεσία μεταφοράς από και προς την Αράχωβα με λεωφορειάκι κατά τις βραδινές ώρες.

    Despoina B Avatar
    Despoina B
    1/11/2019
  • Πολύ ωραία θεά και ατμόσφαιρα, αλλά αφιλόξενος το προσωπικό!!!

    Eleni Vougioukli Avatar
    Eleni Vougioukli
    8/26/2019

    4 star ratingΠολύ καλό !!! Μετά την ανακαίνιση του αν θυμάμαι καλά το 2016...Είναι μία εξαιρετική επιλογή για την περιοχή...το μόνο μειονέκτημα είναι η απόσταση από επιλογές φαγητού και ποτού...πρέπει να έχεις μεταφορικό μέσο ...το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο να σας κάνει ευχάριστη την διαμονή...ειδικά τα κορίτσια στην ρεσεψιόν..

    61dimitrism Avatar
    61dimitrism
    1/01/1970

    4 star ratingExcellent room and atmosphere We had a pleasant weekend stay at a suite with private pool and veranda with a view of the whole gulf of Syvota with the small islands. The room facilities are incredible with huge double bed, big bath and a huge veranda with private pool. The breakfast was tasteful with a big variety and all the place is ideal for relaxing.

    Vasilis T Avatar
    Vasilis T
    3/05/2018

    3 star ratingMore than decent, beer in area If you are looking for a hotel type accommodation but with the option of small private suites, with fireplace and extra beds for kids then this is the hotel for he instance.
    Also suitable for meetings, with very large meeting rooms.
    Front desk Staff, however are not cooperative. I asked for an invoice and not a receipt and I was bullied.

    Kanistras Avatar
    Kanistras
    2/17/2019

    4 star ratingΕυχάριστη διαμονή Έμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο για 4 βράδια. Η τοποθεσία είναι πολύ καλή κοντά 5 λεπτά με τα πόδια ώσπου την πλατεία Αριστοτέλους. Το προσωπικό πολύ φιλικό και το check in γρήγορο. Λίγο του ότι υπήρχε έκθεση την περίοδο εκείνη το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο. Το δωμάτιο που μας έδωσαν ήταν εσωτερικό χωρίς μπαλκόνι μοντέρνο καθαρό αλλά πολύ μικρό ιδίως το μπάνιο με δυσκολία μπορούσες να κινηθείς λόγο ελληψη χώρου. Επίσης η τηλεόραση πολύ μικρή 14 ιντσες όλα μικροσκοπικά τα βλέπαμε. Το πρωινό πολύ καλό. Σε γενικές γραμμές θα το επέλεγα ξανά αλλά πιο μεγάλο δωμάτιο με μπάνιο. Η διαμονή μας ήταν ευχάριστη.

    MaryWaK Avatar
    MaryWaK
    2/11/2019

    5 star ratingΤο καλύτερο Το καλύτερο ξενοδοχείο ως προς την τοποθεσία με τέλεια θέα. Άνετο με άπλετο πάρκινγκ πολύ κοντά στο κέντρο πάς με τά πόδια. Καθαριότητα και ησυχία στα συν του ξενοδοχείου, το πρωινό πολύ καλό και πλούσιο. Ευγενέστατο το προσωπικό και πρόσχαρο. Στα μείον τό υπερτιμημένο spa.

    Ilias M Avatar
    Ilias M
    2/05/2019

    Fabulous Fabulous Πρωινό, παροχές, ευρύχωρο δωμάτιο, κάλυψη wifi Οι κοινόχρηστοι κυρίως χώροι χρήζουν άμεσης ανακαίνισης καθώς και το spa το οποίο όμως συμπεριλαμβανόταν στην τιμή του δωματίου.

    Charalampos Avatar
    Charalampos
    10/04/2019

    Πολυ καλή εξυπηρέτηση

    P GianD Avatar
    P GianD
    11/21/2019

    Τέλειο!!!!!!

    Stelios Bakalis Avatar
    Stelios Bakalis
    9/26/2019

    5 star ratingΞενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον Επισκεφτήκαμε το ξενοδοχείο παρέα συναδέλφων από Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων οικογενειών με μικρά παιδιά. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους χώρους, τις υπηρεσίες και το προσωπικό! Εγώ προσωπικά να ευχαριστήσω τις κυρίες Ηρώ & Σοφία στη reception για την εξυπηρέτηση!

    ssavidou22 Avatar
    ssavidou22
    11/06/2018
  • 4 star ratingNice hotel The hotel states in good location, near the main square of the city -Aristotelous square and the shopping center in tsimiski street. There are also many good restaurants and bars around. Nevertheless the hotel is quiet. Breakfast is very good with variety. The staff is polite and helpful.
    If you are lucky you may leave your car out of the hotel for free.
    The rooms are nice but small, so is the bathroom. They seemed clean, but I noticed a little mold in the bathroom. It is the only negativ and if they do something about it I believe that everything can be perfect.

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε καλό σημείο, πολύ κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους και στον εμπορικό δρόμο της οδού Τσιμισκή. Τριγύρω υπάρχουν καλά εστιατόρια και μπαράκια. Παρά ταύτα το ξενοδοχείο είναι ήσυχο. Το πρωινό είναι πολύ καλό και ποικίλο. Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και εξυπηρετικό. Έξω από το ξενοδοχείο υπάρχουν μερικές θέσεις πάρκινγκ χωρίς χρέωση, αν σταθείτε τυχεροί.
    Τα δωμάτια είναι λίγο μικρά, όπως και το μπάνιο. Ήταν γενικά καθαρά, αν και εντόπισα λίγη μούχλα στην ντουσιέρα. Αυτό ήταν το μόνο αρνητικό. Αν το αντιμετωπίσουν, πιστεύω ότι η διαμονή μπορεί να είναι τέλεια.

    kpapai Avatar
    kpapai
    9/02/2018

    4 star ratingTra i monti in attesa del responso Una notta in attesa di andare al sito archeologico di Delfi . 10 minuti da qua.
    L'hotel è carino, tutto grande. Una struttura stile montagna.
    Curato. Cucina discreta. Prezzi medi.
    Personale accogliente.
    Da scegliere.

    Renzo Z Avatar
    Renzo Z
    7/10/2018

    5 star ratingGreat family stay, I definitely recommend it We are a family of 4 that stayed in an executive family room for 3 nights. The room was really fresh-looking, very clean and comfortable, it also had a fireplace and a very large balcony with breathtaking views. The staff was very welcoming and kind, both at the reception and in the breakfast room. There is spacious parking just in front of the hotel entrance, which is quite hard to find in hotels around the area.
    The location of the hotel is ideal (just 3 minutes from Arachova and very convenient if you want to go for skiing without getting stuck in Arachova's weekend morning traffic). We really enjoyed it and we will definitely come back in the future. I recommend it without any second thoughts.

    dgeorgoulis Avatar
    dgeorgoulis
    3/08/2019

    Very good Very good Έχει θόρυβο!

    Dimitra Avatar
    Dimitra
    4/22/2019

    4 star rating26-29.4.2019 Πήγαμε για τις διακοπές του Πάσχα και περάσαμε άψογα.
    Το δωμάτιο ήταν πολύ καλό και το πρωινό πλήρες και νόστιμο. Στα θετικά το ότι εκτός του γαλλικού καφέ πρόσφερε δωρεάν και ελληνικό στη χόβολη και τσάι και νες καφέ.
    Το προσωπικό ευγενέστατο.
    Το φαγητό που δοκιμάσαμε το Μ.Σάββατο μετά την Ανάσταση ήταν πολύ καλό.
    Χρησιμοποιήσαμε και το σπα..Χαμάμ, σάουνα και πισίνα..όλα καλά εκτός του ότι ο χώρος χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα..Στα όχι πολύ θετικά το κόστος για μασάζ...Εμείς πληρώσαμε 75 ευρώ το άτομο για μασάζ (περίπου μία ώρα) αλλά δεν άξιζε τα λεφτά του...
    Μας κέρασαν στο δωμάτιο και μια πιατέλα με τσουρέκι, κουλαράκια και αυγά.Επίσης κάθε μέρα μας άφηναν και σοκολατάκια στο δωμάτιο..
    Την τελευταία μέρα μας επέτρεψαν και late check out χωρίς χρέωση..
    Γενικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

    Grigoris1978 Avatar
    Grigoris1978
    5/01/2019

    Πολύ καλό hotel σε πολύ καλή θέση στο Βόλο. Με δική του παραλία για μπάνιο και πολλές παροχές. Πλούσιο πρωινό.

    Vagelis Anagnostou Avatar
    Vagelis Anagnostou
    9/26/2019

    Μια ευχάριστη αποδραση Μια ευχάριστη αποδραση Η τοποθεσια, το ευγενικό προσωπικό ,η καθαριότητα ,η θέα από το δωμάτιο ,το ποιοτικο φαγητό και η πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής Η μεταμεσονύκτια όχληση από τη μουσική το Σάββατο μέχρι πολύ αργά

    Ιωαννης
    8/25/2019

    5 star ratingΗ καλύτερη επιλογή!!! Επισκεφτήκαμε το ξενοδοχείο σαν πρώτη φορά στο χωριό με τον αντρα μου και ενθουσιάστηκαμε παρα πολυ τόσο με την φιλοξενία όσο και με το ποσό διαθέσιμοι ήταν όλοι να μας εξυπηρετήσουν!Τέτοια ευγένεια δεν ξαναειδαμε τα κορίτσια στην ρεσεψιόν Ηρω και Κρίστη ηταν πάντα χαμογελαστά και μας βοήθησαν πολύ στις επιλογές που κάναμε για τις διακοπές μας στον παλιό οικισμό του Άγιου Αθανάσιου. Τα παιδια στο σέρβις και στο σπα το ιδιο καλά. Ευχαριστουμε θερμά την Ηotel manager του ξενοδοχείου κύρια Σοφία η οποία μας έδωσε ένα υπέροχο δωμάτιο με τζάκι και υπέροχη θέα. Το ξενοδοχείο πάντα καθαρό και ζεστό με υπέροχη κουζίνα και γλυκά. Θα σας επισκεφτούμε σίγουρα ξανα σας ευχαριστούμε για όλα!!!

    Depfil Avatar
    Depfil
    1/09/2019

    4 star ratingFor what it is..it is very good!! For a 3 star hotel this is a really excellent property.
    stayed there for 2 nights in february traveling with my partner and my parents as one night stop over to other destinations.
    pluses:
    clean and modern
    very comfortable bed
    excellent location (even some abundant parking near by)
    Good breakfast
    Very helpful staff

    Minuses..
    reeaaally tiny rooms.. i mean the bed is perfect but hte rest of the room.. especially the bathrooms are tiny
    the "view" from the hotel is just the ugly building across the street.. is that something that can be improved? no of course not and its not the hotels fault. but it is something to be aware of

    If you want to spent several days in thessaloniki and by extension you will be spending more time in the hotel then perhaps this will prove a bit cramped. But if you are just passing through or you plan to spend all your time outside then this hotel is IDEAL!
    i would gladly stay there again

    Babiskiss Avatar
    Babiskiss
    3/05/2018

    3 star ratingBien, sans plus Hôtel bien situé à proximité de la place Aristote et du front de mer. Chambre petite (difficile d'ouvrir deux valises) mais confortable. WC, lavabo et douche tiennent sur 2 m2. Le balcon est à quelques mètres des balcons d'en face. Repas servis par l'hôtel très quelconques.

    Eric49mto Avatar
    Eric49mto
    5/27/2018
  • 5 star ratingMini suite Φανταστικό ξενοδοχείο
    Επιλέξαμε mini suite
    Με την αφίξει μας,μας αναβάθμισαν το δωμάτιο με θεα όπως είχαμε ζητήσει.
    Καθαρό δωμάτιο,ευγενικό το προσωπικό..σίγουρα θα το ξανά προτιμήσουμε την επόμενη φορά..ευχαριστούμε για όλες τις υπηρεσίες και για την ευχάριστη διαμονή που μας προσέφεραν!

    51kseniaf Avatar
    51kseniaf
    2/10/2019

    Teleio!

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Avatar
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    9/26/2019

    3 star ratingΔιήμερο με φίλους Φτάσαμε στο ξενοδοχείο , το οποίο βρίσκεται 900 m από το κέντρο της Αράχωβας σε όμορφη τοποθεσία και καθόλου απαγορευτική να την περπατήσεις αν θέλεις να γλιτώσεις το δύσκολο θέμα του παρκαρίσματος μέσα στο χωριό !!! Η υποδοχή αρκετά καλά με ευγενικούς και πρόθυμους ρεσεψιονίστες να μας βοηθήσουν στις απορίες μας . Είμασταν δυο ζευγάρια και οι τύποι δωματίων που κλείσαμε μια μίνι σουίτα και ένα δίκλινο στάνταρ . Η σουίτα που ήταν για εμάς , ήταν ένα δωμάτιο αρκετά μεγάλο γύρω στα 35 τμ με ένα επισης αρκετά μεγάλο μπάνιο το οποία ήταν αρκετά καθαρά ( θα μπορούσε να ήταν και πιο καθαρό ) , και διέθετα και μπανιέρα και καμπίνα ντους . Το δωμάτιο διέθετα ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι με ωραίο και άνετο στρώμα και διακόσμηση ρουστίκ η οποία κυριαρχούσε παντού ( η αλήθεια είναι ότι θέλει μια μικρή ανανέωση επίπλων όπως και αλουμινίων ) , τζάκι με δωρεάν ξύλα και έπιπλα για κάθε ανάγκη καθώς και μια επίπεδη τηλεόραση . Ο χώρος πολύ ζεστός αφού έχει και air condition και μονάδα θέρμανσης . Το στάνταρ δωμάτιο που είχε το ζευγάρι της παρέας χρήζει ανακαίνισης επειγόντως , αδιάφορο παντελώς από έπιπλα , χώρο και ......στρώματα !!! Το πρωινό σε μπουφέ αρκετά καλό και πλούσιο , περιείχε σχεδόν τα πάντα γευστικά και σε απεριόριστες ποσότητες που τις ανανέωναν συνεχώς , ο καφές απερίγραπτος !!!

    Κωνσταντινίδου Γ Avatar
    Κωνσταντινίδου Γ
    1/22/2018

    המלון הכי נחשב בוולוס אבל ביחס למה שנדרש מסטנדרט 5 כוכבים הוא מאכזב.חדר הכושר והבריכה נפתחים רק בשעה 10 בבוקר וזו שערוריה !!!

    עמוס קרמר Avatar
    עמוס קרמר
    9/26/2019

    5 star ratingImpeccably clean, central, helpful staff and value for Money We liked this hotel. It is impeccably clean, staff are helpful and the rooms are comfortable. The decor is very slick and modern with lovely functional bathrooms. The shower was spotless, powerful and efficient.

    The hotel is in a very central location, being walking distance to the main shopping areas, Roman ruins and harbour. There are nearby bars, restaurants and mezze/souvlaki places too. The hotel was busy with most of the rooms being occupied at this time of the year. Despite this, it was very quiet and we did not hear any noises from our room from the neighbouring rooms or the road.

    The breakfast had also a good variety of items, with a corner dedicated to Greek products ...from making your own Greek coffee on a stove to traditional sweets, olives, Greek cheeses, Greek filo pastries pies, Greek yoghurts and breads. The variety was ample and quickly replenished. The waitresses were also courteous and always smiling.

    Actually all the staff were kind and helpful. We were allowed to check-in late too, as we were out at a wedding till the early hours of the morning. They genuinely cared and even the housekeeper greeted me with a smile and ascertained me that she would not wake up the rest of my family erroneously after the late night out.

    This hotel is excellent value for money and if spending a few days in Thessaloniki, we have no hesitation to recommend.

    I have recently stayed in Dublin (separate review) and the difference in standard between the 2 hotels, is an ocean apart. The Olympia hotel is the epitome of what a mid-range hotel should offer: comfort, cleanliness and good value for money. Maybe the Dublin hotel management should check this hotel out at some point of their careers.

    Thank you Olympia Hotel staff for making our stay comfortable, pleasant and memorable.

    frawla Avatar
    frawla
    6/24/2018

    5 star ratingΗ καλύτερη διαμονή για την επετειο μας! Η διαμονή μας ήταν ευχάριστη, ο χώρος ήταν καθαρός, άψογος. Το δωμάτιο μας με τζάκι ήταν ότι καλύτερο. Το μπαρ του ξενοδοχείου είναι μια πολύ καλη επιλογή για ένα χαλαρό ποτό.
    Ο maître του ξενοδοχείου πολύ εξυπηρετικός και ευγενικός όπως και όλο το προσωπικό. Όλα αυτά μας κάνανε να αποφασίσουμε ότι κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε εκεί για θα γιορτάζουμε την επέτειο μας.
    Ραντεβού του χρόνου λοιπόν!
    Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!

    Paradise46649029776 Avatar
    Paradise46649029776
    11/03/2018

    Super

    dimchibol dimchibol Avatar
    dimchibol dimchibol
    8/26/2019

    5 star ratingΑριστη ανακαινιση! Πανεμορφο, φρεσκο, ανακαινισμενο ξενοδοχειο, ιδανικο για business travellers, με ωραιες γηινες γραμμες και χρωματα.
    Τα δωματια πεντακαθαρα, ανετα, το μπανιο πολυ λειτουργικο και με ωραιο design, το προσωπικο παρα πολυ ευγενικο και καλα εκπαιδευμενο.
    Το πρωινο πληρες, με φρεσκο σερβιριστο χυμο, πλουσιο μπουφε και ωραια απαλη μουσικη.
    Η αποσταση του ξενοδοχειου απο τη Νεα Ερυθραια ειναι 2 λεπτα με το αυτοκινητο.

    Apostolos V Avatar
    Apostolos V
    11/30/2016

    4 star ratingGreat hotel Great hotel with very friendly and helpful staff. Ideally situated in the city. The staff were very patient as I tried my best Greek on them. If there had been tea/coffee trays in the rooms I’d have given it 5 stars.

    Rebecca S Avatar
    Rebecca S
    6/13/2018

    5 star ratingΤέλειο!!! Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχω επισκεφτεί ποτε..!!Τέλεια διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου,πολύ καλή κουζίνα με γεμάτο πρωινό,η συμπεριφορά του προσωπικού ήταν άψογη...πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση!!In a few words...ΑΞΙΖΕΙ!!!

    Βασίλης Τ Avatar
    Βασίλης Τ
    1/08/2019
  • 5 star ratingBeyond expectations Stayed 7 nights at this first class establishment while attending a convention in the Olympic Stadium! Modern amenities combined with plenty of space in a very well appointed room. The bathroom was the best we have ever encountered in Europe. Service was professional and outstanding, from the helpful front desk staff to the bistro waitstaff that was willing to open early for our group. Breakfast buffet was amazing, hearty, with lots of variety and healthy options. Room 216 was very quiet despite being on heavily trafficked artery. Location of this hotel is ideal. 2 blocks to grocery store, and plenty of local dining options if you want something other than the restaurant menu. The in room safe provided another level of security. Neighborhood is peaceful and safe to walk around at any time. Picnic tables and outdoor seating areas allow for on site tranquillity and quiet time. Athens is easy to access by public transportation or taxi. Unless you are in town for the Athens buzz, we would not stay in Athens when Domotel Kastri is available. It is a hidden gem.

    274grantm Avatar
    274grantm
    7/09/2019

    3 star ratinga long way from Athens I booked the Domotel after looking
    for a lower cost Athens alternative. I missed the fact that the hotel is in Kastri a 40min train ride to downtown. The hotel is recently renovated and the room was clean and comfortable. The staff were friendly but the location is not good for Athens; too far. I also was also put off when I booked another night via the hotel (first booking was via Trip Advisor link) as they changed me a cancellation fee; 5%. There was over 7 days left before the second night which was for our return; they claimed this was a non refundable credit card fee.

    darrellhughes411 Avatar
    darrellhughes411
    7/13/2016

    5 star ratingA perfect stay for a business trip ! I have spent 3 nights for a business trip in this hotel: the restaurant of the hotel is just fantastic and all the staff is friendly and professional. The beds are very comfortable and you can chose your pillow ! in the bathroom the local amenities with specific honey smell are very qualitative. The only point to improve will be the sport gym, even if you have the right equipment the space could be more cozy and in this kind of hotel you can expect at least in sauna. If I have the opportunity to go back to Athènes ( and I hope so !) I will go back to this hotel with any doubt.

    lilie44 Avatar
    lilie44
    4/11/2017

    4 star ratingA 'Neoklasiko" old building turned to a great boutique Hotel We arrived late and being tired, the good looking lady at reception was so polite and helpful with her instructions how to park in the assigned space just outside the Hotel without charge for the Hotel guests.Then she gave us room 207 a good size room with a King Size Bed and with big bathroom. The room had also a big window to open to get fresh air and avoid Air Con.The room was nicely decorated and modern and with all the amenities in place. Mattress were also good so we had a good night sleep.
    Breakfast was complimentary and great cappuccinos prepared by the lady in charge. Restaurant/bar where breakfast is served it is a beauty ,a great designer' work.
    We were surprised to have real fresh orange juice just squished for us. Breakfast was also superb with a variety of food and fruits to choose from.
    Karditsa is a nice modern city in Thessalia region we visited for the first time and we were impressed. Arni is a well managed Hotel and with great employees all with a good word to say. It is a mid range Hotel in the center of the city, we think you will have a great stay if you choose it like we did.

    Evangelos K Avatar
    Evangelos K
    7/17/2018

    4 star ratingΕνα στολιδι Ενα στολίδι της περιοχης. Τ8 επισκέφθηκα προσφατα για μια εκδήλωση καο εντυπωσιαστικα. Είναι πανέμορφο μεσα και έξω! Βέβαια η τιμή του για διαμονή θα ειναι ειναι υψηλή αλλα και οι εγκαταστάσεις και οι παροχή υπερεσιων σε συνδιασμο την περιοχή του βρισκεται την δικαιλογογούν απόλυτα.

    Travelerbet Avatar
    Travelerbet
    1/01/1970

    Exceptional Exceptional Τοποθεσία.ανετα δωμάτια.απλετη θέα.οπ

    Antonis Avatar
    Antonis
    5/03/2019

    3 star ratingHistoric Hotel The exterior and interior lobby etc are beautiful. Our room was adequate. Not as nice as I was expecting based on the price. The price was reasonable but quite high compared to all the other places we stayed in 12 days. The bed was decent. The bathroom okay. I really think it was the carpet.Hotels do not do anyone a favor by having old worn carpet. It looks dirty no matter what. The breakfast was included and was a good size but average buffet.

    laurakman Avatar
    laurakman
    5/09/2019

    Τό καλύτερο στην πόλη του Βόλου

    nico christothanopoulos Avatar
    nico christothanopoulos
    8/26/2019

    teleia!!! teleia!!! ola

    Nikos Avatar
    Nikos
    11/03/2019

    Καθαριότητα πολύ καλή. Το στρώμα επίσης πολύ καλό. Όμως τα δωμάτια δεν έχουν καθόλου, μα καθόλου ηχομόνωση. Μιλάει στο διπλανό δωμάτιο κάποιος και νομίζεις πως είναι στον ίδιο χώρο με εσένα. Και αν τύχει και ροχαλίζει κιόλας, δεν κλείνεις ματι.Επίσης, είχα την εντύπωση πως τα μπαρ των ξενοδοχείων συμβαδίζουν με τα αστέρια του κάθε ξενοδοχείου. Δυστυχώς πιο κακό μπαρ δεν συνάντησα. Όλος ο χώρος να βρωμάει τσιγαρίλα. Κάπνιζαν όλες οι κοπέλες που δουλευαν στο μπαρ καθώς και όλοι όλοι οι θαμώνες. Τεκές κανονικός. Και από μουσική, όλο το βράδυ ακούγαμε σχεδόν αποκλειστικά Θεοδωρίδου.

    Andreas Rizoulis Avatar
    Andreas Rizoulis
    11/25/2019
  • Good Good Πολύ φτωχό πρωινό- μικρή ποικιλία που δεν ανταποκρίνεται σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Όχι πολύ άνετα κρεβάτια. Το wi-ti απαράδεκτο. Το προσωπικό ευγενικό.

    Anonymous Avatar
    Anonymous
    8/14/2019

    5 star ratingΆνεση και απόλαυση! Εξαιρετική επιλογή σε ένα πανέμορφο τοπίο. Πεντακάθαρο με άνετα και ζεστά δωμάτια, άριστη εξυπηρέτηση, πλούσιο πρωινό και το προσωπικό γεμάτο ευγένεια. Χαλάρωση στην πισίνα και στο spa. Αρκετά κοντά σε προορισμούς όπως χιονοδρομικό, Έδεσσα και λουτρά Pozar.

    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Σ Avatar
    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Σ
    10/29/2018

    We didn't plan on staying in Volos but in the end we didn't regret it. This hotel has a very nice location more or less on the (small public) beaches and the room offered a nice view over the bay. The bed was very comfortable, the breakfast was excellent and very close to the hotel there are some nice beach clubs and restaurants for a breezy cocktail evening.

    TripAdvisor Reviewer
    9/26/2019

    5 star ratingYaron Amazing hotel , super nice and kind staff . The breakfast just great and the room was fantastic. Lots of parking spot. Worth every penny . I definitely will come back here , my next trip to Athens. 😊😊😊

    Yaron19 Avatar
    Yaron19
    4/02/2017

    Amazing hotel !!

    Chris Tsirimokos Avatar
    Chris Tsirimokos
    7/26/2019

    5 star ratingExcellent choice in north part of Athens We had good recommendation for the hotel from a friend and truly it is an excellent choice. The area is very beautiful and the buildings are a sample of high architectural design of the early 60's. Staff are very helpful and polite. Rooms are big enough and clean. Breakfast is traditional Greek with influence from Thessaloniki which I like very much. The only small disadvantage is that the place is about 30' to 45' from the city center.

    Tmitso Avatar
    Tmitso
    9/27/2017

    5 star ratingΕξαιρετικό! Ένα από τα πιο όμορφα και καθαρά ξενοδοχεία που έχουμε επισκεφθεί!!!πολυ καλό και πλούσιο πρωινό με πάρα πολλές επιλογές!!!ευγενικο και χαμογελαστό προσωπικό!!!ζεστα,φιλόξενα και καλαίσθητα διακοσμημένα δωμάτια!!το μόνο που κατά τη γνώμη μας χρειάζεται βελτίωση είναι το τμήμα του Spa!Ευχαριστουμε πολύ την Ηρώ για την άψογη εξυπηρέτηση!!

    christinacN4600QS Avatar
    christinacN4600QS
    11/18/2018

    4 star ratingΕκδρομή Εξαιρετικό ξενοδοχείο, καθαρό και πολύ ευγενικές καθαρίστριες. Το βραδινό φαγητό δεν είναι ιδιαίτερο, 3-4 επιλογές αλλά για την τιμή είναι πολύ καλά. Το πρωινό ωστόσο είναι πλούσιο και απολαυστικό. Ιδίως οι τοπικές λιχουδιές που προσφέρονται (μπουγάτσα με τυρί ή κρέμα, κουλούρι Θεσσαλονίκης) μας ενθουσίασαν διότι δεν χρειάστηκε να τρέχουμε σε όλη την πόλη να τα δοκιμάσουμε. Ευχαριστούμε για την ευχάριστη εβδομάδα που περάσαμε στο ξενοδοχείο σας!

    ppnkls Avatar
    ppnkls
    2/25/2018

    4 star ratingΕυχάριστα και όμορφα... Ο χωρος γενικα καθαρος και ομορφος και ενα μεγαλο συν για το πρωινό... Επίσης το προσωπικό ευγενικό και πολυ φιλικo με διαθεση για κουβεντα και εξυπηρέτηση με καθε δυνατο τροπο... Η καμαριέρα ενω ειχα από έξω την ένδειξη μην ενοχλείται, ξεκλείδωσε κανονικότατα. Η σαουνα δεν λειτουργουσε γι αυτο και το μείον...

    Dimitrios K Avatar
    Dimitrios K
    10/23/2018

    We have just returned from an 18 night stay at this delightful Hotel and cannot praise it highly enough. From the moment we we were greeted at reception on our arrival until our departure we were treated as highly valued guests. The reception staff were helpful in every manner and our room was spacious and comfortable, offering every amenity expected. We were booked on a bed & breakfast basis and the chef and his staff in the restaurant at breakfast were exceptional, offering a great variety of food for everyone's taste Nothing was too much trouble for any of the staff in the Hotel and we thank them all for their service which made stay so enjoyable. So much so that we have already booked to return at the same time in 2020 and cannot wait

    TripAdvisor Reviewer
    9/26/2019
  • Frigid decoration. Acceptable service

    Fanny Filandra Avatar
    Fanny Filandra
    11/25/2019

    Συνηθίζω να ταξιδεύω στον Βόλο για επαγγελματικες υποχρεώσεις, και τα τελευταία χρόνια επιλέγω πάντα το Domotel Xenia Volou, Είναι απλά το καλύτερο ξενοδοχείο στον Βόλο σε υπέροχη τοποθεσία με καθαρά δωμάτια πλούσιο πρωινό και φιλικό προσωπικό

    Σχολιαστής του TripAdvisor
    10/26/2019

    5 star ratingΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ Από την ημέρα που το ''ανακάλυψα'' μένω όλο και πιό συχνά. Και φεύγω πάντα ικανοποιημένος. Άνετος ΄χώρος πάρκινγκ , ωραία και καθαρά δωμάτια , πολύ καλό πρωινό (και ο χώρος) , καλό και ευγενικό σέρβις. Αν δεν σας ενοχλεί η απόσταση απο ηλεκτρικό και μετρό , σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

    Phifogg Avatar
    Phifogg
    1/01/1970

    4 star ratinggreat stuff ,breakfast &location we stayed here two nights. the frontdedk is very helpful for everything asked.the breakfast is great so many ingredients.the location is very good. the room is little small but very modern and well furnished . very good value for money

    Orna-rom Avatar
    Orna-rom
    4/17/2018

    Τέλεια θέα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης

    Giorgos Barbakas Avatar
    Giorgos Barbakas
    10/26/2019

    4 star ratingA great hotel in the most gorgeous bay at the edge of the city of Volos Domotel Xenia Volos is situated at the edge of Volos town, in a picturesque bay. The hotel is renovated and beautifully furnished. The room was very clean, the staff was very polite and breakfast was great. Our balcony had a fantastic sea view!
    However, the bed matrices were not very comfortable (not as soft as they should be) and we didn’t enjoy our sleep.
    Other than that everything was fine and I strongly recommend the hotel for families, since there is a children playground right next to it and list of outdoor space in the hotel premises.

    Mary S Avatar
    Mary S
    4/18/2018

    5 star ratingThe best in town Domotel Xenia Volos is the best hotel in Volos , walking distance from down town, by the sea, friendly staff, outstanding breakfast, comfortable rooms with all the amenities you want in a reasonable price.
    It is strongly recommended and definitely this is my choice for whenever i'm visiting Volos

    Dimitrios A Avatar
    Dimitrios A
    7/20/2018

    One of the best places in Volos.

    themiloc Avatar
    themiloc
    9/26/2019

    4 star ratingSchönes Hotel Die Zimmer sind klein aber Service super.
    Frühstück war lecker.liegt mitten in der Stadt.
    Preise sind auch ok.
    Wenn wir wieder in Thessaloniki sind dann bestimmt wieder in diesem Hotel.
    Voll zufrieden.
    Gerne wieder.

    Jaroslaw M Avatar
    Jaroslaw M
    6/28/2018

    4 star ratingNew and modern hotel Very friendly staff, nice and clean rooms. It is located in the new, non touristical area of the city. Walking distance to some shops and restaurants. Good restaurant in the hotel itself. French Fries are highly recommendable!!

    OurPlaceToBe Avatar
    OurPlaceToBe
    1/01/2018
  • Γιατί είχε στην ταράτσα καφετέρια, πεντακάθαρες τουαλέτες, πολυτέλεια σαν ξενοδοχείο και θέση για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου

    VM VF Avatar
    VM VF
    7/26/2019

    Excelent place to recharge the battery

    Dudu Humeniuc Avatar
    Dudu Humeniuc
    10/26/2019

    5 star rating. Υπέροχο ξενοδοχείο..φοβερό περιβάλλον..άψογη εξυπηρέτηση στο spa..και δωμάτιο με υπέροχη θέα.
    Όλο το προσωπικό ήταν επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξεως..ελπίζουμε να μπορέσουμε να ξανά πάμε σύντομα..

    κωστας κ Avatar
    κωστας κ
    3/12/2019

    5 star ratingΠολύ καλό Σε πολύ κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στο Ναό του Αγίου Δημητρίου.
    Πρόσφατα ανακαινισμένο, με μεγάλα και άνετα κρεβάτια, στρώματα "Coco mat", αλλά και ποιοτικά προϊόντα στο μπάνιο για περιποίηση μαλλιών και σώματος.
    Πεντακάθαρα όλα. Πολύ καλό πρωινό.

    mpapadopoulos51 Avatar
    mpapadopoulos51
    5/16/2019

    5 star ratingΕξαιρετικό Δεν είναι η πρώτη φορά που μένω στο Ξένια Βόλου, είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο, πλήρες με υπέροχη θέα, θαυμάσιο πρωινό, καθαρά δωμάτια σε λογικές τιμές, για εμένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή στον Βόλο και σίγουρα θα συνεχίσω να έρχομαι στο Domotel Xenia Volos

    Dimitrios A Avatar
    Dimitrios A
    2/07/2019

    5 star ratingExcellent food and friendly staff. I stayed here on business this week and was most impressed. The rooms were spacious and airy, well equipped with mini-bar fridge and coffee and tea-making facilities, as well as a small balcony. The Wi-Fi was fine although it was off on the final day of my stay which the staff said was down to the provider. Although not the cheapest for meals, the food in the bistro was excellent, and the service generally very good. A short walk along from the hotel is a street vendor so stocking up on refreshments is easy if you wish to avoid the mini-bar prices.

    MartinMGB Avatar
    MartinMGB
    4/27/2018

    5 star ratingΥψηλή ποιότητα Πολύ υψηλή ποιότητα σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες, σου δίνει πολλές εναλλακτικές εντός ξενοδοχείου για ξεκούραση, αναζωογόνηση, διασκέδαση. Το προσωπικό αρκετά εξυπηρετικοί, καθαρά και ευρύχωρα δωμάτια σε λογικές τιμές. Πολύ ωραίο roof garden με καταπληκτική θέα

    Arkas7 Avatar
    Arkas7
    6/08/2019

    3 star ratingDissapointing I knew we were stepping into a non posh ski resort environment, but was very disappointed with several things. (1) the rooms were extremely disappointing and what was more disappointing is to find out the pics on the web are a new extension that is very modern and well kept, unlike the other "older" section where our rooms were assigned, which were close to pre historic. (2) no shuttle service to town and back or to the ski slopes and back. (3) no ski storage facility. (4) the pool was beyond non swimmable and again nothing like the pictures you see on the web. (5) very poor breakfast and options.

    Maybe if our rooms would have been in the new modern and well kept section I would have had a completely different experience, and disregarded the other shortcomings. But we were not even told that there are old rooms and new rooms, and were not asked to pay more at any stage. It was a surprise that we were faced with there and then !

    linafateen Avatar
    linafateen
    1/15/2019

    5 star ratingTotal luksus med fantastisk beliggenhed Min kæreste og jeg var en uge på Agios Nikolaos og må indrømme at det var så fantastisk. Vi boede på et af de værelser med egen pool og det var alle pengene værd. total vild luksus og værelset var smukt indrettet og helt igennem fantastisk
    Alt på hotellet fungerede bare, smukke omgivelser, skøn privat strand og udsigten fra vores værelse (1264) var fænomenal. Den lille fiskerby var bare så hyggelig med masser af små restauranter og barer og der var en skøn stemning om aftenen. Da det stadig er forholdsvis nyt rejsemål, er priserne også nede. Vi kunne spise en go middag med drikkevarer for ca 25 euro.
    Det er nok den første rejse vi har været på hvor der ikke var en finger at sætte på noget som helst. Prøv det og oplev et andet Grækenland

    Susanne B Avatar
    Susanne B
    7/29/2018

    5 star ratingFriendly business hotel Very stylish business hotel in wealthy part of Athens. Small but nice and modern rooms, very good local breakfast and good services. Hotel is connected with business center with great conference hall and big lobby. Services also perfect.

    tomash318 Avatar
    tomash318
    2/13/2017
  • 5 star ratingΠρωτοχρονιά Υψηλού επιπέδου ξενοδοχείο στο τέλος ενός πανέμορφου παραδοσιακού πέτρινου οικισμού, με αυξημένο επίπεδο παροχών, εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό, πλήρες και μεγάλης ποικιλίας πρωινό, ευρύχωρα και πολυτελή δωμάτια, ικανοποιητικό spa (μικρή και ρηχή πισίνα στην οποία απαγορεύονται εκτός απο τις βουτιές- φυσιολογικό- και οι ομιλίες και το κολύμπι, αφού απαιτείται απόλυτη ησυχία, λόγω των θεραπειών ??)

    Nasakis Avatar
    Nasakis
    1/04/2019

    3 star ratingCamera con vista... L'hotel è sicuramente in un'ottima posizione per visitare salonicco, noi siamo stati alloggiati in una bella camera con vista sui resti dell'Agora. Il bagno un po' piccolo ma conforme agli standard e gli alberghi all'estero, la camera rinfrescata di fresco e molto pulita. La colazione sufficiente, si potrebbe curarla un po' di più. L'hotel ha a disposizione pochi parcheggi ma nelle vie laterali è facile trovarne.

    Noemi S Avatar
    Noemi S
    8/27/2018

    4 star ratingOttima atmosfera Posizione un pò defilata dal paese ma ottima atmosfera.
    Sale comuni con camini sempre accesi in inverno e ampie zone relax con bar di servizio.
    Piscina interna non riscaldata ma praticabile anche in inverno per temperatura ambiente molto elevata (acqua 24/26 gradi).
    Taxi comunque molto economici per visitare il tipi paesino poco distante.
    SPA mediocre.

    Marco_Cardias Avatar
    Marco_Cardias
    1/04/2018

    4 star ratingDet smukkeste sted Dette hotel var så fantastisk, værelserne og området kunne man ikke få nok af. Det var et bakket terræn, men det vidste vi godt. Priser på mad på hotellet er dyrt. Vil absolut ikke anbefale halv pension, det er smagsløst og kedeligt, meget det samme, og så sidder man meget alene deroppe. Drikkelsen skal man betale ved siden af, det fortryder vi meget vi valgte. Vi var på bådtur, det skal man unde sig selv. Nede i byen kan man leje sin egen båd. Alt i alt et fantastisk sted.

    Solskins Avatar
    Solskins
    6/10/2019

    4 star ratingVery good breakfast, very good location and very clean. I recommend it! +very good breakfast
    +very clean
    +very good location

    -very small room, but we arrive in the evening in the room ... so no problem after all 🙂
    -maximum 10 parking space in front of the hotel. We left the car one night on a parking 5 minutes walking they are working with for just 9 euro, so it was ok.

    Duty16 Avatar
    Duty16
    8/01/2018

    Πολύ καλό ξενοδοχείο φανταστική εξυπηρέτηση

    ΑΛΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Avatar
    ΑΛΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
    8/26/2019

    5 star ratingПрекрасно Если вы уж добрались до этого города богом забытых аргонавтов и кентавров, это значит - у вас есть слишком весомая причина. Селитесь только в этой гостинице и исключительно берите номер с видом на море. Цена разумно высокая (налоги в Греции успешно разрушают остатки бизнеса). Персонал очень дружелюбный. Завтрак стандартный европейский. Расположение очень удачное. Ок

    Илиас М Avatar
    Илиас М
    2/10/2018

    4 star ratingLovely service, nice room and decent room service I stayed for 5 days on business, at the recommendation of my client, and was not disappointed. The hotel is within easy walking distance of Nea Erithrea and not far from Kifisia. It's modern, stylish enough without going over the top and the staff are extremely pleasant. I was running training courses in the attached conference centre where the service was equally good. Room service food was good, and plentiful without being overpriced. All in all, I felt the hotel offered good value for money. It wouldn't suit someone who wants to spend the week sightseeeing, because it's out in the suburbs,.

    David_Cotton Avatar
    David_Cotton
    12/13/2016

    3 star ratingAussicht gegen Komfort Die Lage des Hotels ist 1a. Die Zimmer sind ok und sauber. Gute Aussicht selbst vom Innenpool, der wohl von Gebirgswasser gespeist wird (kalt). Bei unserem Aufenthalt standen 6 Busse vor der Tür, was im Restaurant zu entsprechendem Auflauf geführt hat (Buffet). Das Personal ist so (lautstark) mit dem Leiten der Besucherströme beschäftigt, dass für Service nur wenig Raum bleibt. Wir sind satt geworden und haben gut geschlafen. Vielleicht darf man für den günstigen Preis auch nicht mehr erwarten.

    GGerd Avatar
    GGerd
    10/10/2018

    3 star ratingGenerally nice! The overall impression of the hotel is good. It’s location is super. The things we didn’t like although it’s was decent was the bathroom of the room and the led light behind the headboard. The shower was strange and having a curtain there was not practical. Also the led light in combination with the pastel green wall which was nice make the lighting of the room annoying.

    stylianosk316 Avatar
    stylianosk316
    12/26/2018
Scroll to Top