Feel Safe at Domotel Hotels & Resorts

icon11

H προστασία και η ασφάλεια των επισκεπτών και της ομάδας μας εί ναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς.  Με στόχο τη διασφάλισή τους, έχουμε εφαρμόσει αυστηρά πρωτόκολλα που αφορούν την καθαριότητ α και την απολύμανση των χώρων μας, την διατήρηση των αποστάσεων και τη λειτουργία των επισιτιστικών τμημάτων μας

Καλωσορίζοντάς σας και πάλι στα ξενοδοχεία μας σε όλη την Ελλάδα, με γνώμονα τα νέα δεδομένα στον τομέα του τουρισμού και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, καθώς και την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας, η Domotel Hotels & Resorts πρoxώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Revival Consulting Services S.A. Η συμμετοχή μας στη σύμπραξη, μαζί με εξειδικευμένους επιστημονικούς συμβούλους, οδήγησε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πρoτύπου πιστοποιητικού, του B&W Certification της Swiss Approval International, διαθέτοντας ένα από τα ξενοδοχεία μας για πιλοτική εφαρμογή. Η απόκτηση της πιστοποίησης B&W υπερβαίνει τα μέτρα για την αποφυγή και τον περιορισμό πιθανής μετάδοσης νοσημάτων όπως ο COVID-19, καθώς προϋποθέτει την υιοθέτηση ενός απόλυτα οργανωμένου τρόπου για τη διαχείριση οποιουδήποτε περιστατικού που αφορά την υγεία. Η πιστοποίηση των συμμετεχόντων ξενοδοχείων αποδεικνύει έμπρακτα ότι η υπεύθυνη και ποιοτική φροντίδα των επισκεπτών και της ομάδας μας ήταν και είναι η απόλυτη προτεραιότητα της αλυσίδας.

ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Πιστοποιήσεις

 

Domotel B&W Certification

Η μεγάλη καινοτομία του συγκεκριμένου προγράμματος ωστόσο αφορά στην ένταξη μιας νέας διεύθυνσης υπηρεσιών στα ξενοδοχεία του Ομίλου που συμμετέχουν, το B&W Department, που θα διαθέτει τα: Blue Office για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής και άμεσης παροχής ιατρικής φροντίδας και βασικών πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους επισκέπτες της σε περίπτωση ανάγκης, και το White Office που θα ασχολείται με την οργάνωση και εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και πρόληψης για την αποφυγή και τον περιορισμό πιθανής μετάδοσης νοσημάτων.

Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας για τη λήψη και εφαρμογή προληπτικών μέτρων με στόχο την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας εξάπλωσης μιας μεταδοτικής νόσου, αλλά και τη διαχείριση περιστατικών υγίειας που αφορούν διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Καθαριότητα & ΑπολύμανσηΧρήση εκνεφωτή για την απολύμανση των δωματιών, των εστιατορίων & μπαρ, των αιθουσών εκδηλώσεων, γυμναστηρίου, κοινόχρηστων μπάνιων, του χώρου του πλυντηρίου με πιστοποιημένα οικολογικά απολυμαντικά που προσφέρουν εγγυημένη απολύμανση διάρκειας 10 ημέρων, καθώς δεν επιτρέπουν τη βιωσιμότητα ιών & αλλεργιογόνων στην επιφάνεια εφαρμογής.

Χρήση ατμοκαθαριστή για καθημερινή απολύμανση αντικείμενων και χώρων (διάδρομοι, κουζίνα, lobby).

 Εγκατάσταση μηχανισμού καθαρισμού αέρα με όζον για την απολύμανση και τον καθαρισμό αέρα στους κοινόχρηστους χώρους .

Χρήση λυχνιών UVC  (σε ελεγχόμενο περιβάλλον) για την απολύμανση επιφανειών (κουζίνα) και ανιικείμενα (χρήματα, στυλό,  κάρτες δωματίων).

Χρήση συσκευής ψεκασμού για την απολύμανση της συσκευασίας των προμηθειών πριν την είσοδο τους στο ξενοδοχείο.

Αυστηρά μέτρα υγιεινής για την ορθή διαχείριση των τροφίμων στην κουζίνα.

Χρήση πιστοποιημένων προϊόντων για καθαρισμό και απολύμανση.

Καθαρισμός Αέρα

Το σύστημα κλιματισμου χρησιμοποιεί  100% φρέσκο αέρα χωρίς ανακυκλοφορία.

Αερίζουμε συστηματικά όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Χρήση ιονιστών αέρα σε όλες τις αίθουσες εκδηλώσεων.

Η δέσμευση των μελών της ομάδας μας

Συνεχής εκπαίδευση όλων των μελών της ομάδας μας  σχετικά με τις νέες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, & προσωπικής υγιεινής προκειμένου να διασφαλιστει ότι διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και εκπαίδευση για να προστατεύσουν τόσο τον εαυτό τους, όσο και τους επισκέπτες μας.

Χρήση αυστηρών μέτρων προστασίας για τα μέλη της ομάδας μας (μέσκες, γάντια, ρόμπες, προσωπική υγιεινή).

Προετοιμασία σχεδίου δράσης για τη διαχείριση περιστατικών που σχετίζονται με την προστασία της υγείας συμπεριλαμβανομένων και περιστατικών COVID-19.

Χρειαζόμαστε τη συνδρομήσας

Τοποθέτηση αντισηπτικού χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους , στα εστιατόρια & μπαρ, στις αίθουσες εκδηλώσεων και στις εισόδους του ξενοδοχείου.

Τοποθέτηση σήμανσης για τη διατήρηση αποστάσεων και standing spots για την αποφυγή συνωστισμού σε πιθανή ουρά.

Τοποθέτηση σήμανσης για την προσωπική υγιεινή (σωστός τρόπος πλυσίματος των χεριών σε όλα τα κοινόχρηστα μπάνια.

 Ένα άτομο ανά ανελκυστήρα – Προτείνετε η χρήση της σκάλας

Σε περίπτωση που νιώσετε αδιαθεσία παρακαλούμε απευθυνθείτε στην υποδοχή και αποφύγετε την παραμονή στους κοινόχρήστους χώρους 

Scroll to Top