Η Domotel Hotels & Resorts πρωταγωνιστεί με 5 βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2021

Η Domotel Hotels & Resorts απέσπασε 5 διακρίσεις, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου,  στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2021. 

Η ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων τιμήθηκε με Gold Awards στις εξής κατηγορίες:

  • Domotel Kastri, Best Greek Hotel Conference Center
  • Domotel Anemolia, Best Greek Mountain Resort
  • Domotel Arni, Best Greek Heritage City Hotel
  • Domotel Xenia Volos, Best Greek Landmark City Hotel

Το Domotel Olympia κέρδισε το Silver Award στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel.

Domotel Kastri: Best Greek Hotel Conference Center

Η μακρόχρονη εμπειρία του Domotel Kastri στη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, σε συνδυασμό με την ιδανική τοποθεσία και τους πλήρως εξοπλισμένους χώρους του, συμβάλλει στην επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης. 

Το υπερσύγχρονο αμφιθέατρο χωρητικότητας 196 θέσεων και οι 16 αίθουσες συνεδριάσεων καθιστούν το Domotel Kastri το μοναδικό συνεδριακό κόμβο στα βόρεια προάστια στην περιοχή της Αττικής. Ο υπαίθριος χώρος συσκέψεων που βρίσκεται μέσα στο πευκοδάσος είναι κατάλληλος για ομαδικές δραστηριότητες αναψυχής.

Οι λάτρεις του φαγητού μπορούν να απολαύσουν τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το βραβευμένο Kastri Bistro, το οποίο διαθέτει πιάτα από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.

Domotel Anemolia: Best Greek Mountain Resort

Η ειδυλλιακή τοποθεσία του Domotel Anemolia με θέα τον Παρνασσό και την κοιλάδα των Δελφών σε συνδυασμό με τα άνετα δωμάτια και τις σουίτες με τη ρουστίκ διακόσμηση, κάνουν το ξενοδοχείο το απόλυτο ορεινό καταφύγιο στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα. 

Η γαλήνη της φύσης σε συνδυασμό με την πολυτελή φιλοξενία προσφέρουν στον επισκέπτη του μία μοναδική αναζωογονητική απόδραση, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με πλήθος χειμερινών δραστηριοτήτων και μαγευτικές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς απαράμιλλης ομορφιάς. 

Domotel Arni: Best Greek Heritage City Hotel

Συνυφασμένο με την ιστορία της Καρδίτσας χάρη στο εμβληματικό κτήριό του, το Domotel Arni συνδέει το παρελθόν και το παρόν φέρνοντας στη σύγχρονη φιλοξενία την ατμόσφαιρα μίας άλλης εποχής. Το ξενοδοχείο ροκοκό αρχιτεκτονικής, που χτίστηκε το 1921 και ανακαινίστηκε ριζικά από το 2005, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μία ξεχωριστή φιλοξενία στα 31 δωμάτια και σουίτες του.

 Η εμπειρία ολοκληρώνεται στο πανέμορφο Arni Bistrot που προσφέρει μοναδικές γεύσεις.

Domotel Xenia Volos: Best Greek Landmark City Hotel

Με ιστορία που ξεκινά από τη δεκαετία του 1960, μίνιμαλ αρχιτεκτονική και προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, το Domotel Xenia Volos αποτελεί αναμφισβήτητα ένα ξενοδοχείο-ορόσημο για τον Βόλο. 

Μία ανάσα από το κέντρο της πόλης, το Domotel Xenia Volos είναι η ιδανική επιλογή για ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικούς λόγους, ενώ διακρίνεται ως αγαπημένο σημείο συνάντησης για φαγητό ή καφέ και για τους ντόπιους. 

Το πλήρως εξοπλισμένο Wellness Center με spa, πισίνα και γυμναστήριο, τα άνετα δωμάτια με θέα στον Παγασητικό και η εξωτερική πισίνα για καλοκαιρινές βουτιές αποτελούν τα εχέγγυα για μια αξέχαστη διαμονή.

Domotel Olympia: Best Greek Business City Hotel

Tο Domotel Olympia είναι το απόλυτο city hotel για τους business ταξιδιώτες που αναζητούν μία άνετη διαμονή στη Θεσσαλονίκη, μόλις 5 λεπτά από την Πλατεία Αριστοτέλους. 

Η μίνιμαλ διακόσμηση, τα άνετα δωμάτια και η άμεση εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου εξασφαλίζουν στους επισκέπτες του μία ξεχωριστή εμπειρία. Η μεγάλη πολυμορφική αίθουσα εκδηλώσεων μπορεί να φιλοξενήσει σεμινάρια, εκδηλώσεις ή εκθέσεις, ενώ οι πέντε μικρότερες αίθουσες προσφέρονται για επαγγελματικές συναντήσεις. 

Οι μεσογειακές γεύσεις του εστιατορίου συστήνουν στο κοινό τη νόστιμη πλευρά της πόλης, ενώ το βραβευμένο Ελληνικό Πρωινό προσφέρει το πιο δυναμικό ξεκίνημα της μέρας. 

Κάθε ξενοδοχείο της Domotel Hotels & Resorts προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία φιλοξενίας, όλες όμως φέρουν την υπογραφή του Ομίλου για προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και αξέχαστες στιγμές. 

Scroll to Top