ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

ATHENS

DOMOTEL

ΚΑΣΤΡΙ

Αθήνα - Καστρί

Αν φέρεις στο μυαλό σου την Αθήνα το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι η Ακρόπολη και στην κορυφή αυτής ο Παρθενώνας. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να χάσεις αυτή την εικόνα καθώς μπορείς να δεις τον Παρθενώνα σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο της πόλης. 

Ο ιερός βράχος της Ακρόπολης κυριαρχεί στο κέντρο της πόλης θυμίζοντας σε όλους την ιστορία της γέννησης της δημοκρατίας, καθώς και την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία. O Παρθενώνας είναι το σημείο που ξεκίνησαν όλα από τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή. 

Η Αθήνα προσφέρει πάρα πολλές επιλογές για να εξερευνήσει κάποιος, πάρα πολλές γειτονιές και κάθε γειτονιά έχει το δικό της χαρακτήρα και τη μοναδικότητά της.

Η πιο διάσημη γειτονιά της Αθήνας είναι η Πλάκα. Η Πλάκα είναι σίγουρα ένα από τα σημεία της Αθήνας που κάποιος πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί. Τα γραφικά σοκάκια, τα ιστορικά σημεία καθώς και τα μικρά μαγαζιά που μπορεί κάποιος να ψωνίσει ένα σουβενίρ ή να κάτσει για φαγητό είναι σίγουρα ένας προορισμός που δεν γίνεται να χάσει κάποιος. 

Μετά τη βόλτα στο κέντρο της πόλης το Domotel Kastri μπορεί να σου προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία ξεκούρασης που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα όμορφο διάλειμμα από την καθημερινότητά σου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια μεγάλη έκταση καλυμμένη με πεύκα δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ευχάριστη και ένα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας στους επισκέπτες του. 

Η επιβλητική αρχιτεκτονική του σε συνδυασμό με το μοντέρνο design συνδυάζουν την πολυτέλεια και την απλότητα, καθώς και η γαστρονομική κουζίνα του προσφέρει Ελληνικές γεύσεις ικανές να ευχαριστήσουν τα πιο απαιτητικά γούστα. 

Το προσωπικό του Domotel Kastri, άριστα εκπαιδευμένο είναι πάντα στη διάθεση κάθε επισκέπτη, έτοιμο να κάνει τη διαμονή στο ξενοδοχείο ακόμα πιο ευχάριστη και άνετη.

ΒΟΛΟΣ

DOMOTEL

ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΣ

Βόλος

Ο Βόλος είναι μια μοντέρνα σύγχρονη πόλη, με ρίζες στην αρχαία Ελληνική μυθολογία, που καλωσορίζει τον επισκέπτη της με άφθονο τσίπουρο και τους ξακουστούς του μεζέδες και το θαλασσινό αεράκι. 

Ο Βόλος, όπως όλες οι πόλεις που βρέχονται από θάλασσα, προσφέρει πολλές επιλογές στους επισκέπτες της καθώς έχει έντονη ζωή και το πρωί και το βράδυ. Η πόλη των Αργοναυτών, όπως λεγόταν κάποτε η αρχαία Ιωλκός, σήμερα είναι μια από τις πιο σημαντικές πόλεις της Θεσσαλίας. Η πόλη του Βόλου βρίσκεται στους πρόποδες του Πηλίου στον Παγασητικό κόλπο. 

Οι επισκέπτες της πόλης έχουν πάρα πολλές επιλογές καθώς ο Βόλος έχει μια εξαιρετική παράδοση στα τσιπουράδικα και στην τοπική κουζίνα που προσφέρει μοναδικούς μεζέδες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική της πόλης σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές, γραφικές γειτονιές και την απίστευτη ενέργεια των χιλιάδων φοιτητών που φιλοξενεί, δίνουν στην πόλη μια μοναδική ταυτότητα. Ταυτόχρονα ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει τα σύγχρονα μουσεία, τα βιομηχανικά κτήρια, καθώς και εμπορικά κέντρα που προσδίδουν στην πόλη μια διαφορετικότητα από τις υπόλοιπες πόλεις της Θεσσαλίας. 

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σπιτικό ή εμφιαλωμένο τσίπουρο καθώς και ιδιαίτερους μεζέδες καθώς σε κάθε γωνία υπάρχει ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο το οποίο είναι γεμάτο από τις 12 το μεσημέρι και μετά με κόσμο. 

Η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου είναι το πιο σημαντικό σημείο συνάντησης στην πόλη. Τα βράδια ειδικά, η παραλία του Βόλου προσφέρει μια πολύ ωραία ευκαιρία για βόλτα στους επισκέπτες. Ξεκινώντας κάποιος από το άγαλμα του Άργω, το σύμβολο της πόλης, μέχρι το κτήριο του Παπαστράτου, μπορεί να φτάσει κάποιος στον Άγιο Κωνσταντίνο που στέκει φωτισμένος και επιβλητικός. 

Το Domotel Xenia είναι λίγο μετά την εκκλησία, βρίσκεται στην τέλεια τοποθεσία, προσφέροντας μια φανταστική θέα στη θάλασσα. Το roof garden του ξενοδοχείου τα βράδια προσφέρει απίθανες στιγμές χαλάρωσης καθώς ενδείκνυται για ένα κοκτέιλ κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Απίθανες παραλίες με κρυστάλλινα καταπράσινα νερά μπορεί κάποιος να βρει στον Παγασητικό αλλά και στο Πήλιο. Το Domotel Xenia βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να κάνει μονοήμερες εκδρομές σε διαφορετικές παραλίες στο Πήλιο κάθε μέρα και το βράδυ να απολαμβάνει την ηρεμία της πόλης.

Scroll to Top