ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΒΟΛΟΣ

DOMOTEL

XENIA VOLOS

Βόλος - Καλοκαιρινός προορισμός

 Βόλος είναι μια μοντέρνα σύγχρονη πόλη, με ρίζες στην αρχαία Ελληνική μυθολογία, που καλωσορίζει τον επισκέπτη της με άφθονο τσίπουρο και τους ξακουστούς του μεζέδες και το θαλασσινό αεράκι. 

Ο Βόλος, όπως όλες οι πόλεις που βρέχονται από θάλασσα, προσφέρει πολλές επιλογές στους επισκέπτες της καθώς έχει έντονη ζωή και το πρωί και το βράδυ. Η πόλη των Αργοναυτών, όπως λεγόταν κάποτε η αρχαία Ιωλκός, σήμερα είναι μια από τις πιο σημαντικές πόλεις της Θεσσαλίας. Η πόλη του Βόλου βρίσκεται στους πρόποδες του Πηλίου στον Παγασητικό κόλπο. 

Οι επισκέπτες της πόλης έχουν πάρα πολλές επιλογές καθώς ο Βόλος έχει μια εξαιρετική παράδοση στα τσιπουράδικα και στην τοπική κουζίνα που προσφέρει μοναδικούς μεζέδες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική της πόλης σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές, γραφικές γειτονιές και την απίστευτη ενέργεια των χιλιάδων φοιτητών που φιλοξενεί, δίνουν στην πόλη μια μοναδική ταυτότητα. Ταυτόχρονα ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει τα σύγχρονα μουσεία, τα βιομηχανικά κτήρια, καθώς και εμπορικά κέντρα που προσδίδουν στην πόλη μια διαφορετικότητα από τις υπόλοιπες πόλεις της Θεσσαλίας. 

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σπιτικό ή εμφιαλωμένο τσίπουρο καθώς και ιδιαίτερους μεζέδες καθώς σε κάθε γωνία υπάρχει ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο το οποίο είναι γεμάτο από τις 12 το μεσημέρι και μετά με κόσμο. 

Η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου είναι το πιο σημαντικό σημείο συνάντησης στην πόλη. Τα βράδια ειδικά, η παραλία του Βόλου προσφέρει μια πολύ ωραία ευκαιρία για βόλτα στους επισκέπτες. Ξεκινώντας κάποιος από το άγαλμα του Άργω, το σύμβολο της πόλης, μέχρι το κτήριο του Παπαστράτου, μπορεί να φτάσει κάποιος στον Άγιο Κωνσταντίνο που στέκει φωτισμένος και επιβλητικός. 

Το Domotel Xenia είναι λίγο μετά την εκκλησία, βρίσκεται στην τέλεια τοποθεσία, προσφέροντας μια φανταστική θέα στη θάλασσα. Το roof garden του ξενοδοχείου τα βράδια προσφέρει απίθανες στιγμές χαλάρωσης καθώς ενδείκνυται για ένα κοκτέιλ κάτω από τον έναστρο ουρανό. 

Απίθανες παραλίες με κρυστάλλινα καταπράσινα νερά μπορεί κάποιος να βρει στον Παγασητικό αλλά και στο Πήλιο. Το Domotel Xenia βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να κάνει μονοήμερες εκδρομές σε διαφορετικές παραλίες στο Πήλιο κάθε μέρα και το βράδυ να απολαμβάνει την ηρεμία της πόλης.

Σύβοτα - Καλοκαιρινός προορισμός

Τα Σύβοτα είναι παραθαλάσσιο χωριό στα νότια του νομού Θεσπρωτίας.  Είναι από τις πιο γνωστές περιοχές της Ελλάδας για τις απίστευτες παραλίες και μαγική φυσική τους ομορφιά. Κάποιοι θυμούνται και το όνομα Μούρτος, το οποίο έμεινε από την Τουρκική κατοχή.

Τα Σύβοτα αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Το βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής είναι η μαγευτική φυσική τους ομορφιά. Η πλούσια βλάστηση από πεύκά φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν να μείνουν κοντά στη θάλασσα. Παρόλα αυτά και η υπόλοιπη περιοχή είναι εξίσου όμορφη. 

Λίγα χιλιόμετρα έξω από το χωριό θα βρει κανείς λευκές αμμουδιές, όπως η Μεγάλη Άμμος, καταπράσινους λόφους και καταγάλανα νερά. Δεν είναι τυχαίο που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως η “Καραϊβική της Ελλάδας”. 

Το λιμάνι του είναι πολύ γραφικό και γεμάτο ζωή, με τα μικρά καφέ, εστιατόρια και τα καταστήματα, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας. 

Το Domotel Agios Nikolaos είναι ένα 5 star Resort ιδανικό για όσους θέλουν να ξεφύγουν λίγες μέρες από το καθημερινό στρες και να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

ΣΥΒΟΤΑ

DOMOTEL

AGIOS NIKOLAOS

Scroll to Top